• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Malzeme Takip Programi Yardım!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thekut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 ING
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ilk mesajımda yardım istemek durumundayım :)

Forumdaki depo stok takip programlarını inceledim, benimde excell de yaptığım ve işyerinde kullandığım bir sistem var ekte sistemden bir malzemenin tablosunu ve aylık raporu gönderiyorum, 100 e yakın malzeme var her biri için ayrı ayrı bu tablolardan hazırladım günlük giriş çıkış yapıyoruz, şirketin kendi muhasebe sistemi dışında manuel olarak bu tablolar ile takip ediyoruz.

amatörce sadece pratik bilgilerle geliştirdiğim excel bilgimle bunu yaptım, dediğim gibi her malzeme için bu tablolardan oluşturdum yıllık olarak hazırlıyorum daha sonra her malzemenin ay sonu bakiyelerini bir tabloda topluyorum sadece sonuçlarını mesela ay sonu kalan stoğu = ile gösterip o tabloda toparlıyıp rapor haline getiriyorum (bkz aralik 2005), yani bu haliyle işimi görüyor inceleyip ekleyebileceğim veya kolaylaştıracak tiyolar verirseniz sevinirim.

Asıl soruma gelince :) ben depomuzda kullanacağım yer takip tablosu yapmak istiyorum hatta olabilirse kendi sistemime entegre etmek, şöyle ki;

Basit birşey olabilir bana sadece malzemenin depoda nerede olduğunu hangi raf ve bölümde olduğunu söylesin veya tam tersi şu bölümde hangi malzeme olduğunu sorarsam göstersin örneğin Kutu Mendil veya malzemenin kodunu yazdığımda "Bölüm 17 kısım C de" diye söylesin bu konuda tüm başlıkları incelediğimi düşünüyorum birşey bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler.

...

halen yardim bekliyorum dostlar nasil yapilabilecegini soylerseniz o bile yeter :) dedigim gibi malzeme kodunu yazayim hangi bolumde oldugunu gostersin yada bolumu yazayim hangi malzemelerin orada oldugunu soylesin. cok sey mi istiyorum.

sesimi duyan var mi? konuyu yanlis yeremi actim?

Uzun bir açıklama ve iki dosya ilaveniz sebebi ile sorunuz göz korkutmuş olabilir. :)

Bir arkadaşımız veya ben müsait olunca sorunuzla ilgileniriz.

tesekkurler

ilginiz icin cok tesekkur ederim israrla bekliyorum :)

fw:bence

düşeyara formülünü biraz incelersen işine yarayacağını tahmin ediyorum arkadaşım.

örnek bir dosya gönderebilirsen yardım edebilirim

Asıl soruma gelince :) ben depomuzda kullanacağım yer takip tablosu yapmak istiyorum hatta olabilirse kendi sistemime entegre etmek, şöyle ki;

Basit birşey olabilir bana sadece malzemenin depoda nerede olduğunu hangi raf ve bölümde olduğunu söylesin veya tam tersi şu bölümde hangi malzeme olduğunu sorarsam göstersin örneğin Kutu Mendil veya malzemenin kodunu yazdığımda "Bölüm 17 kısım C de" diye söylesin bu konuda tüm başlıkları incelediğimi düşünüyorum birşey bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkürler.

örnek bir doya gönderebilirsen istediğin şekilde derlemene yardımcı olabilirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar link çalışıyor mu

Geri