• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Maliyet tablosunu düzenleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Office 2003 ingilizce
Merhaba arkadaşlar ;
Bana ekli dosyadaki tabloyu pivot gibi düzenleme ile daha kullanışlı hale getirebilirseniz çok memnun olurum. Yapmak istediğim olay hazırladığım maliyet tablosunda örneğin proses olarak açma - yıkama - kurutma - yakma - apre - sanfor diye düşündüğümde maliyeti otomatik kümülatif olarak hesaplayabilmesini , bu başka çeşitte prosesde olabileceğini düşünelim. Ayrıca günümüz şartlarında birim fiyatlar değişebiliyor buna göre güncelleme yapabilme imkanınıda düşünerek bu tabloyu daha güzel kullanışlı hale getirebilirseniz çok memnun olurum. Bu konuda acil yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla

Ekli dosyalar

Merhaba dostlarım ;
Mesajımdaki isteğime cevap veremiyecekmisiniz ? Eğer konu olarak isteğim yanlış ise söyleyin isteğimi geri çekeyim. Ben Excel konusunda detaylı bilgiye sahip değilim , tabiki hiçbir arkadaşımı yardımcı olma konusunda zorlayamam , ama yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.Saygılar.

merhaba,
forumdaki uzmanlarımızın çalışmalarından size uyarlamaya çalıştım.
Umarım isteğinize uygun bir şey çıkmıştır.
Prosesler sahifesine kumaş prosesini yazmanız gerekiyor.
Fiatlandırma sahifesinde b2 hücresine kumaş ismini yazdığınızda bilgiler makro ile geliyor.
Kolay gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sn Kemal bey ;
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yaptığınız bu çalışma yeterince tatmin edecek. Bayramınız şimdiden kutlu olsun.
Saygılar

Merhaba,
Çalışmanın kaynağı ustadlardır.
Ben sadece uyarlamaya yapmaya çalıştım.
Sizlerinde bayramınız kutlu olsun.
Selametle kalın.

Geri