• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Maliyet Tablosu Hk.

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Herkeze merhaba,

Siz dehalardan daha önce aldığım yardımlar ile iş yaşantımı oldukça keyifli ve kolay hale getirdim. Bu nedenle herkeze çok teşekkür ederim.
Ben satınalmacıyım ve yaptığım her harcamaya ait faturayı onaya sunar, her ay veya yıl sonunda da bölüm maliyetlerini oluştururum. Daha önce sizlerin desteği ile yaptığım bir tabloya ilave makro yapmam gerekmekte. fakat beceremedim.
Yapmak istediğim ekteki dosyanın genel sayfasının üst bölümünde bulunan "BİLGİLERİ AKTAR" düğmesine basıldığında sayfanın 6-7-8-9'uncu satırlarındaki fatura açıklama satırlarının masraf merkezi kodu dikkate alınarak ilgili sayfaya kaydın aktarılması. Yani 6. satırdaki fatura bilgilerin masraf kodunun 1(bakım) olduğunu varsayarsak "bilgileri aktar" düğmesine basıldığında ilgili satır bakım sayfasında en alt satıra aktarılmalı. Ben bunu "BAKIM" adlı düğme ile yapabiliyorum, fakat alttaki dört satırla birlikte aktarıyor. Genellikle dört faturayı birden onaya sunmak için form hazırlıyorum ve bunların herbiri ayrı ayrı bölümlere ait olduğu için tabloyu kullanmam oldukça zorlaşıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürker.

2007 / Türkçe

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:
Kod:
Sub sayfaya_aktar()
Dim myarr(), sat As Long, i As Byte
Sheets("GENEL").Select
myarr = Array("", "bakım", "boyahane", "paketleme", "kay.atölyesi", "pazarlama", "kumlama", _
"deterjan depo", "bürolar", "makine revizyon", "izmit fabrika", "araç bakım", "sgn temizlik")
Application.ScreenUpdating = False
For i = 6 To 9
    With Sheets(myarr(Cells(i, "G").Value))
        sat = .Cells(65536, "A").End(xlUp).Row + 1
        If sat < 3 Then sat = 3
        If sat >= 65533 Then
            MsgBox "[ " & .Name & " ] İsimli sayfada satır dolduğundan [ " & i & _
            " ] satırdaki veri kaydedilmedi", vbCritical, "UYARI"
            Else
            .Range("A" & sat & ":J" & sat).Value = Range("A" & i & ":J" & i).Value
        End If
    End With
Next i
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "Kayıt başarı ile girildi." & vbLf & "evrengizlen@hotmail.com", vbOKOnly + vbInformation, "E V R E N"

End Sub

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim. Hemen deniyorum.

Geri