• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

maliyet hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan frt83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
exel 2010
arkadaşlar bi exel dosyası hazıalamaya calısıyorum ama sıkıntı cekiyorum sorunuma yardımcı olabilirseniz sevinirim . misal diyelimki 100 m2lik bi yere peyzaş işi r yapılcak orda kum taş çimento ve toprak kullanılcak burda 5 işçi çalıscak ve bi tane iş makinası çalıscak ek seri çiçek alınak sulama kabloları vs vs olarak bura çalısan işçilerin ücretleri ve giderleri yemek kıyafet iş makınasının benzini ve onarımı işçilerin damga vergisi . bu yerde kullanılan harfiyat nakliyesi yapılan bölümlerde olusan hasarlarda tekrar malzeme kullanılması işçi çalıstırılması , haberleşme giderleri ve şantiyenin masrafları , işcilerin damga vergisi bunları nasıl bi sistemde yapa bilirim yardım bekliyorum ....

Son düzenleme:
Merhaba
Çalışma yaptığın örnek dosya var mı? eklermisin

saygılarımla

Merhaba

Sadece fikir oluşması için siteden alınmış dosya ekliyorum
incelermisin.

saygılarımla

Ekli dosyalar

200 tane malzeme var TŞKLER AMA BU FORMÜLLERDE YARDIM EDEBİLİRMİSİN

İstemiş olduğunuz yardım çok kapsamlı ve zaman ayırmak gerekiyor.Kendiniz başlayın tıkandığınız yerlerde siteden size yardım gelecektir. Profesyonel bir yardım almayıda düşünebilirsiniz.İstediğinizinin olması biraz zor gibi.

Ben mesala işçilik sayfasında işçilerin yanına kod yazdım o kodu begonit taş döşemesindeki sayfaya girddimmi rakamlar ve yazıların cıkmasını istiorum nasıl olcak onun formülü ne

Geri