Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Ekteki dosyada basit bir makro var. Bu makroyu silen bir makro yapmaya çalıştım ama yapamadım. Böyle bir makro yapmak olası mı ? Herkse iyi çalışmalar.
Yapmanız gereken eklediğiniz dosyadaki modüle bu kodu kopyalayın sonrada bir butona bağlayarak çalıştırın. Module1 in tamamen silindiğini göreceksiniz.
Sayın leventm, yardımınız için çok teşekkürler. Sorun bilgisayarda imiş. Kodu başka bilgisayarda denedim, normal çalıştı. Çok işime yarayacak. Çok teşekkür ederim.
Sayın sezar size de ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
Merhaba arkadaşlar. Üstadların sayesinde makro silmeyi öğrendim. Bir sayfa altındaki makroyu (private) makro nasıl silinir (makro ile), bunu bilen var mı ?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.