• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makroyla email gonderme

Bu dosyada da makro çalıştığı zaman "G1" deki açıklamayı vermiyor. Sadece tablonun altına yazılmış şeyler geliyor mail içine.

TempFile1 = "E:\TempHTML1.htm"
TempFile2 = "E:\TempHTML2.htm"

Eğer C sürücüsü yerine örneğin, E sürücüsünü kullanıyorsanız..... kodun ilgili yerinde her 2 satırı da, yukarıdaki gibi değiştirin ve tekrar deneyin.

anlayamadığım gönderdiğim dosyada siz makroyu çalıştırdığınızda

"buraya açıklamayı ekleyin "

diye bir şey tablonun altında geliyormu?

Eğer geliyorsa benim durumum vahim demektir. boşuna sizi uğraştırmayayım

Eğer her 2 satırı da değiştirdiysen bir sorun çıkmaması gerekir....

SİZİN GÃ?NDERDİÐİNİZ Ã?RNEK DOSYASIDA DAHİL OLMAK ÜZERE MAIL SAYFASINA YANSIYAN SADECE TABLO OLMAKTADIR. ACIKLAMA BILGISI YANI "G1" HUCRESI ILE ILGILI HIC BIR SEY YANSIMAMAKTADIR TABLOYA. EGER BIR SORUN OLSA TABLODA YANSIMAZDI DIYE DUSUNUYORUM. AMA TABLO SAGLIKLI BIR SEKILDE MAILIN ICINE YERLESIYOR. SADECE ACIKLAMA OLMUYOR

Resim küçük olsun diye tablonun altındaki bazı satırları sildikten sonraki ekran görüntüsü.....

Artık sizin oralarda durum ne vahamette bilemiyorum ... :mrgreen:

Aşkolsun @ALPEN , kıskandınız değilmi, bu tip durumlarda takılma işi benim işimdi, kayan yazıda ismimin kayıp durmasını çekemediniz. :hiho: :hiho:

Outlook'un suçu ne, birde userformdaki x 'ten ne ister herkes anlayabilmiş değilim. :hiho:

ALPEN' Alıntı:
Verin maili ben elden götüreyim diyesim geldi.

Magdur ettiniz Raider'i. :mrgreen:

ehehehee..... yine kibarca söylemişsin ALPEN

"lem ..... adam telef oldu orda"..... falan diyecektin herhalde.

Edit:

Neyse olm ..... ortalığı sulandırmayın bakiim, bakarsın zeyno(zeyna)3334 'un akrabası falandır :mrgreen:

danersin ben yazdıklarınızdan hiç bir şey anlayabilmiş değilim :kafa:

sanırım forumlar karıştı

danersin' Alıntı:
Bu yazıyı imzasına alan kişi espriye kızmaz diye düşündüm. Umarım yanılmam. :D

ehehehe.... hep birlikte umalım.... :dua:

maalesef sadece ilk yazını gördüğümde yazmıştım bunları ama sonrakileri görünce... ve üstüne üstülük ben alpen den gelen mesajıda görmediğimden :( anlayacağın gerçekten beynim sulandı desem yeridir.

raider i hiç düşünemiyorum o başka. zavallıcık bana yardımcı olacağım derken helak oldu ve yinede benim sorun çözülemedi.

ama yinede ona müteşekkirim. başkası olsa bilgisayarı alıp camdan atmıştı.

NEYSE RAİDER SANA CİDDEN TEÞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM. BİRDE BUNU EVDEKİ BS. DA DENEYECEÐİM. BELKİ CİDDEN BURADAN KAYNAKLANAN BİR SORUN VARDIR VE Ã?YLEYSE DE YAPACAK BİR ÞEY YOK GİBİ GÃ?RÜNÜYOR. BAÞKA ALTERNATİF ÜRETECEÐİM.

İYİ AKÞAMLAR

Doğrusu..... benim yapabileceğim bu kadar.

Yukarıdaki resimde e-mail'in ekran görüntüsünü de verdim.

"Açıklama" kısmı da e-mail'in gövdesinde yer alıyor.

Sen sakın G1 hücresini yanındaki hücrelerle falan birleştirmiş olmayasın ?

I-ıh ben senin gönderdiğin o dosya var ya direkt onu çalıştırıp sadece C: leri değiştirdim. başka bir şey yapmadım. Yani senin gönderdiğin dosyada çalıştım. Bilemiyorum bende çok uğraştım ama bir türlü çözemedim. Birde evdeki bs. da denemek en iyi yöntem sanırım.

Peki o zaman....

Yalnız evdeki bilgisayrda da e-mail sunucusunun MS Outlook olması gerekir.

Outlook Express ile çalışmaz.

Bu arada, düzeltmeleri yaptığınız dosyayı buraya da eklermisiniz ?.... Bir bakayım....

Geri