• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makrolu personel bütçe dosyası

Excel Vers. ve Dili
2007-TÜRKÇE
Herkeze kolay gelsin.
Personel uygulamaları konusunda bilgisi olan arkadaşların özellikle incelemesini rica ediyorum.
dosyada negibi değişiklikler yapabiliriz? sizce yardımlarınızı bekliyorum kolay gelsin

Ekli dosyalar

Merhaba,

Bütçe tablosunda bazı eksiklikler var.

1- Bütçe yıllık olması sebebiyle dosyanızdaki hesaplatmayı 12 aylık ve vergi dilimlerinin bu 12 aylık vergi dilimlerine göre hesaplanması gerekir.
2- Hesaplamadan sonra matrah bölümünde değişiklik olmuyor.
3- Bütçeye personele bir yıl süresince ödenen nakdi ödemeler içinde hesaplatma yapması gerekir. örnek ikramiye, prim, yakacak, çocuk parası vs. gibi.
4- Rapor personel bölümünde 2010 5 yazan kısma hangi ayı hesaplatıyorsan o ayımı yazman gerekiyor mesala 6 dediğimizde altıncı ayı 7 dediğimizde yedinci ayımı kastediyorsun ayrıca altıncı aydan sonraki hesaplamalarda asgari ücret alan bir kişi yedinci ayda yeni asgari ücretten hesaplanması gerekir.

Bu eklentiler eklenirse daha kullanışlı olur. ve daha eklemelerde yapılabilir.

Kolay gelsin

Merhaba,

Bütçe tablosunda bazı eksiklikler var.

1- Bütçe yıllık olması sebebiyle dosyanızdaki hesaplatmayı 12 aylık ve vergi dilimlerinin bu 12 aylık vergi dilimlerine göre hesaplanması gerekir.
2- Hesaplamadan sonra matrah bölümünde değişiklik olmuyor.
3- Bütçeye personele bir yıl süresince ödenen nakdi ödemeler içinde hesaplatma yapması gerekir. örnek ikramiye, prim, yakacak, çocuk parası vs. gibi.
4- Rapor personel bölümünde 2010 5 yazan kısma hangi ayı hesaplatıyorsan o ayımı yazman gerekiyor mesala 6 dediğimizde altıncı ayı 7 dediğimizde yedinci ayımı kastediyorsun ayrıca altıncı aydan sonraki hesaplamalarda asgari ücret alan bir kişi yedinci ayda yeni asgari ücretten hesaplanması gerekir.

Bu eklentiler eklenirse daha kullanışlı olur. ve daha eklemelerde yapılabilir.

Kolay gelsin
Sayın Ayhan

1. önerinizi yapmayı başaramadık oyüzden onu değiştiremiyorum :)
2.matrah bölümü zaten aylık vergi dilimini gösteriyor. yani matrah sekmesindeki b stunu ayları gösteriyor 1.2.ay gibi.
3.Şirketin nakdi ve ayni yardımları olmadığı için buna gerek duymadım fakat bu konuda bilginiz eğer var ise siz ekleyip paylaşa bilirsiniz yine byuradan.
4. sorunuzun cevabına gelince; o sadece not olarak oraya yazıyor herhangi bir hesaplamayla ilgisi yok.

ilginize teşekkür ederim. en azından ilgilenen birileri çıkıyor. çünkü çok değişik başka bir deyişle bayağı çetrefilli bir iş bu.
sizinde bu tür tablolarınız elinizde varsa bana göndermenizi rica ederim.
saygılar.

bu konuda bilgisi olan arkadaş yokmu hiç?

Geri