• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makrolu kitap açıkken diğer kitaplar kapansın

Excel Vers. ve Dili
türkçe
akradaşlar kolay gelsin.
makrolu kitabımı mail olarak gönderiyorum her sayfa ayrı ayrı şifreli. excelde sadece benim gönderdiğim kitap açıkken sorun olmuyor şifreler doğru çalışıyor ama başka kitaplar açıksa şifreler işe yaramıyor her sayfaya girebiliyorlar. benim kitabım açılırken diğer kitaplar kapansın ve yeni kitap açılmısın istiyorum.yani excelde sadece benim gönderdiğim kitap açık olsun.bunu nasıl çözerim.

akradaşlar kolay gelsin.
makrolu kitabımı mail olarak gönderiyorum her sayfa ayrı ayrı şifreli. excelde sadece benim gönderdiğim kitap açıkken sorun olmuyor şifreler doğru çalışıyor ama başka kitaplar açıksa şifreler işe yaramıyor her sayfaya girebiliyorlar. benim kitabım açılırken diğer kitaplar kapansın ve yeni kitap açılmısın istiyorum.yani excelde sadece benim gönderdiğim kitap açık olsun.bunu nasıl çözerim.

merhaba
zatı muhteremin; bu gazeteleri almayın demesi gibi bişey!
kullanıcının başka çalışma kitaplarını kapatmak yerine kullandığınız kodları düzenlemeyi neden denemiyorsunuz?

Nasıl düzelte bilirim.
Başka kitap açıkken makro hata veriyor. Nasıl çözebilirim. HATA MESAJI EKTEDİR. BU HATAYI VERDİKTEN SONRA BÜTÜN SAYFALARA HERHANGİ BİR RAKAMLA GİRİLİYOR

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    16.8 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
hocam çözdüm sanırım. açılan kitaplarda benim kitapdaki isimlerden varsa hata veriyor.
ilginieze teşekkürler

Geri