• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makrolu dosyalarla çalışamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yakup123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
ileri excel
arkadaşlar merhaba 1 haftadır süren bir sorunum var siteden indirdiğim yada yıllardır bilgisayarımda olan makrolu excel dosyalarını açtığımda yada çalıştırdığımda ekteki ilk önce 1 sonra 2 nci resimdeki uyarıyı veriyor izin vermiyor ne olmuş olabilir sadece makrolu dosyalarda böyle yapıyor

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    20.6 KB · Görüntüleme: 10
  • 2.JPG
    2.JPG
    15.6 KB · Görüntüleme: 11
Selamlar,

Nette ilk resimdeki hata ile ilgili arama yaptığımda aşağıdaki linke yönlendirilmiş bir çözüm buldum. Linkte anlatılanları uygulayıp deneyiniz.

http://support.microsoft.com/kb/919196

korhan hocam bı 20 dakıka ınceledım ama bu lınkte benm soruna yakın birşey bulamadım :(

Merhaba,
Cevabım size çok kolaycı ve baya zahmetli gelebilir ama bence sisteminizi yeniden kurmanız gerekebilir. Daha önce görmediğinize göre sisteminizdeki donanımsal bir sorun (harddisk bozulmuş, silinmemesi gereken bir yerde veri kaybı oluşmuş, vb.) buna sebep oluyor olabilir. Bende bir dönem harddiskimde bir sorundan dolayı, kendimde yazıp çalıştırdığım makrolar başka makinelerde çalışmıyor, hatta başka birinin makinesine çalışan makro, kendi makinemden o dosyaya ulaşıp yaptığım makro düzeltmeleri sonrasında o makinede de çalışmaz duruma geliyordu. Windows benzer uyarılar veriyordu.

Format, sistemi sıfırlamak ve disk kontrolü tüm problemlerimi çözdü.

İyi çalışmalar.

line baktım ama çözüm olarak birşey sunmuyor korhan hocam

artık en son ihtimal format atacagım ama durum duruken böyle olması çok garıp

Geri