• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makrolu Çalışma Kitabı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bjk55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bjk55

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE - MİCROSOFT OFFİCE PROFESSİONAL PLUS 2021
Merhaba Makrolu excel çalışma kitabı kaydettim ben bunu açtığımda diğer alakası bir excel kitabı açtığımda otomatik burda ki makroları görmesini istiyorum ne yapabilirim

Merhaba,

Sorunuzu tam olarak anlamadım, cümle düşüklükleri nedeni ile.

Anladığım kadarı ile şöyle açıklayım.

Makro içeren bir çalışma dosyası açıldııktan sonra, makro içermeyen başka bir ya da birden fazla excel dosyası açıkken, makro içeren dosyadaki makroları çalışırabilirsiniz. O an aktif olan dosya üzerinde makrolar çalışırtırabilirsiniz.

Tabi dikkatli olmak gerekir. Makro içeren dosyadaki makroda abc diye sayfa varsa ve sizin o an aktif olan excel dosyasında abc adlı sayfa yoksa, kodlar hata verecektir.

Kısaca benzer yapıdaki dosyalarda başka kitaptaki dosyayı çalıştırmak olası.

Merhaba,

Sorunuzu tam olarak anlamadım, cümle düşüklükleri nedeni ile.

Anladığım kadarı ile şöyle açıklayım.

Makro içeren bir çalışma dosyası açıldııktan sonra, makro içermeyen başka bir ya da birden fazla excel dosyası açıkken, makro içeren dosyadaki makroları çalışırabilirsiniz. O an aktif olan dosya üzerinde makrolar çalışırtırabilirsiniz.

Tabi dikkatli olmak gerekir. Makro içeren dosyadaki makroda abc diye sayfa varsa ve sizin o an aktif olan excel dosyasında abc adlı sayfa yoksa, kodlar hata verecektir.

Kısaca benzer yapıdaki dosyalarda başka kitaptaki dosyayı çalıştırmak olası.
evet biraz hızlı yazayım dedim o sırada excelde işlem yapıyordum. Anladığınız doğrudur İş yerinde mesela makrolu exceli açtığımda diğer başka excellerde makroyu tıkladığımda makrolar çalışıyor ama şu an evde ki bilgisayarım da gözükmüyor

Geri