• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makrolu Buton Yardımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mehce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003-2007 TR
Bir buton ile kopyala yapıştır yapmak istiyorum ama biraz daha karışık yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bütün açıklama ektedir.

Ekli dosyalar

yapacaklarınızı planlamışsınız, sadece uygulama kalmış bence balık tutmasını öğrenin.

makrolara girin makro kaydet deyin makronuza isim verin "makro1" olsun bundan sonraki yapacağınız her işlem kaydediliyor olacak, dosyada yazdıklarınızı yapın daha sonra makrolardan kaydı durdur deyin.

düğmelerden yada şekillerden yeni buton ekleyin otomatik makro ata çıkacaktır çıkmazsa şeklin üzerine sağ tıklayın makro ata deyin kaydettiğiniz makrosu seçin. bu kadar

yapacaklarınızı planlamışsınız, sadece uygulama kalmış bence balık tutmasını öğrenin.

makrolara girin makro kaydet deyin makronuza isim verin "makro1" olsun bundan sonraki yapacağınız her işlem kaydediliyor olacak, dosyada yazdıklarınızı yapın daha sonra makrolardan kaydı durdur deyin.

düğmelerden yada şekillerden yeni buton ekleyin otomatik makro ata çıkacaktır çıkmazsa şeklin üzerine sağ tıklayın makro ata deyin kaydettiğiniz makrosu seçin. bu kadar
Üstadım bu makroyu yazıyorum yazmasınada her seferinde nasıl ilgili aya sadece değerleri yapıştıracağımı bulamadım her ay aynı hücrelere yapıştırıyor.Tabiiki bunun sebebi vb konusunda biraz zayıf olmam ama çözemedim ne yapayım sizden bir umut tekrar teşekkürler.

Yok mu arkadaşlar bu konuda en azından bana fikir verebilecek olan ??

Geri