• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makroda tarihe yaklaşınca hücre boyama forumdaki örneklerden değişik yardım edin

Excel Vers. ve Dili
xp
1 haftadır forumda aramadığım konu kalmadı ama ama hiç bir şekilde istediğim gibi bir örnek bulamadım bazı örnekler var ama şekillendirip koyamadım... tabloma sizden macro konusunda bir yardım istiyorum ekteki örnekte sanırım daha iyi anlayacaksınız... en kısa zamanda cevap yazarsanız soruna cevap olabilirseniz sevinirim... sorunumu ekteki örenek.xls dosyasında acıkladım...

Ekli dosyalar

Lütfen ekli dosyayı inceleyiniz

dostum eline sağlık ama benim istediğim tam bunun gibi değil ve ve yazdıgın kodları geliştiremiyorum çünkü yeterli bilgi birikimin yok… şimdi size örneği anlatmaya çalışacam umarım anlatabilirim sıkıntımı isim ürün tarih kalan gün sayısı 3 tane bilgi var müşterinin ismini yazdım ürünü yazdım atıyorum 15.03.2010 (bugünden ileri bir tarih) tarihini girdim tarih bölümüne , kalan gün sayısını 166 (166 gün kaldı)gün diye ibare vermesi istiyorum her gün bitiminde 165, 164 , 163... gibi gidecek yani bir nevi gün sayacak... ve bu gün saymalarda hiç bir boyama işlemi olmayacak... son 15 gün kaldığında yeşil rengi alan boydan boya satır 9 gün kalana kadar 8 gün kaldığında açık yeşil kalacak 5güne kadar 4 gün kaldığında sarı kalacak2 güne kadar 1gün kaldığında kırmızı kalacak o güne kadar ogün bittide ise yani -1 olduğunda mavi olacak (geçen tarih oldugunda sürekli mavi kalacak... )örneğimi tekrar değiştiriyorum daha iyi bir örnek te ektedir...
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba

Ekli dosyayı inceleyiniz

Ekli dosyalar

walla bir haftadan beri uyku girmiyordu gözüme saollun bu sitede emeği geçen herkese teşekkürler...

Merhaba

Ekli dosyayı inceleyiniz

walla sizden nasıl özür dileyecem bilmiyorum... tarihleri koyarken bir gariplik gördüm sanırım ters olmuş ben tekrar istediğim tabloyu örnek olarak atıyorum bu sefer dogru olarak tasarladım... tekrar yardımcı olurmusunuz... tekrar tekrar özür dilerim arkadaslar :(

Ekli dosyalar

Merhaba

ekli dosyayı inceleyiniz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
harikasınız yaaa....

Geri