Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma dosyamı Ek e koydum.Bu boyuta gelinceye kadar forumdan özellikle Ömer Hocamdan yardımlar aldım.Çalışmamı tamamlamak üzereyim.Küçük bir sıkıntım kaldı.Sorunumu Ek te anlatmaya çalıştım.Yardımlarınızı rica ederim
Merhaba,
naçizane bir tavsiye;
Sorunuzu dosyaya yazdığınızda bence size yardım edebilecek kişilerin yaklaşık %50sini kaybedersiniz.
Zira ben de bazen sorulara göz gezdiririm, kısa yoldan yapabileceğim bir şey dikkatimi çeker mi diye.
Ancak soru dosya içinde sorulmuşsa konuyu anlamak için dosyayı açmak gerektiğinde o soruyu pas geçerim.
Sanırım benim gibi bir çok kişi böyle yapıyor.
Her arkadaşın kendini geliştirdiği ve uzman olduğu dallar var. Kişi soruyu dosyada okumak yerine mesajda okusa belki tam bildiği bir konu olduğunu görüp çözmek için heveslenecek, ancak dosyayı indirip içinden nasıl bir soru çıkacağını bilmemek heyecan yaratmıyor.
Bu benim görüşüm, herkes adına konuşamam.
Ancak bir de soruyu mesaja yazarak denemekte fayda olabilir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.