Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli resimde gördüğüm hatayı bazı dosyalarda alıyorum. Şaşırtıcı olanı mantığında bir problem yok ve aynı dosyayı bazı bilgisayarlara yüklediğimde problem olmuyorr bazılarında oluyor. Nasıl çözülebilir?????
UserForm üzerinde ve/veya kod sayfasında yazılan kodlar içerisinde bağlı olan bir nesne veya uygulama yolunun sizde onaylanmamış( eklenmemiş ) olmasından kaynaklanıyor bu durum.
VBE'de (Alt+F11 ile girebilirsiniz) tools sekmesinden, references'ı açın. "ismissing" ile başlayan seçenekler var ise onların işaretini kaldırın, aynı yerde o seçenekleri bulup işaretleyin.
EKTE DOSYAYI BULABİLİRSİNİZ. GenelBorcAlacak sayfasındaki makroda hatayı alıyorum.. Dosyayı 97-2003 de kaydettim. 2010 da çalışıyorum onda da aynı hatayı alıyorum..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.