• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro yazarak arama yapmak

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar excelde makro olayına yeni girmeye başladım.Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.

Benim sorum üç stundan oluşan tablo var ilk stünda stok kodları ikinci stünda raf kodları ve son stündada bu stok kodlarının ilgili raflardaki yerlerini belirten kodlar var.benim sorum makro atayarak düğme ve kutucuk yaparak ilgili stok kodunu girerek arama butonuna basarak ilgili stok kodunun nerde olduğunu ekranda gösteren bilgiyi alabilmek.

arkadaşlar excelde makro olayına yeni girmeye başladım.Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden.

Benim sorum üç stundan oluşan tablo var ilk stünda stok kodları ikinci stünda raf kodları ve son stündada bu stok kodlarının ilgili raflardaki yerlerini belirten kodlar var.benim sorum makro atayarak düğme ve kutucuk yaparak ilgili stok kodunu girerek arama butonuna basarak ilgili stok kodunun nerde olduğunu ekranda gösteren bilgiyi alabilmek.

uzman sayılmam ama stok kodu her satırda farklı mı yoksa aynı koda sahip bir kaç satır bulunma ihtimali var mı?

stok kodları her satırda farklı ancak raf kodlarında birden fazla stok kodunu içerebiliyor yani "1" raf kodunda hem a stok kodu bulunabilir hemde b stok kodu bulunabilir.

Geri