Aşağıda bulunan makro ile; UserForm üzerindeki Textbox'a girdiğim tarihi Sayfa1'in D3: D30 aralığında aratıp eşleşen tarihlere ait A3:A30 sütunundaki sadece dolu olan satırları, Sayfa2'nin A1 hücresinden itibaren alt alta boşluk olmadan yazmasına uğraşıyorum ancak bir türlü çözemedim.
Makro kısmen oluştu gibi ama bu haliyle bütün bilgileri getiriyor, ben sadece girilen tarihe ait şimdilik A3:A30 aralığındaki dolu hücrelerin gelmesini istiyorum. Rica etsem nerde hata yapıyorum atladığım kısım neresi yardımcı olursanız sevinirim.
Gelmesi gereken başka sütunlarda var c,e,f vs gibi mantığını kavrarsam kendimde yapabilirim düşüncesiyle şimdilik sadece A3:A30 arasını aktarsam yeter.
Makro kısmen oluştu gibi ama bu haliyle bütün bilgileri getiriyor, ben sadece girilen tarihe ait şimdilik A3:A30 aralığındaki dolu hücrelerin gelmesini istiyorum. Rica etsem nerde hata yapıyorum atladığım kısım neresi yardımcı olursanız sevinirim.
Gelmesi gereken başka sütunlarda var c,e,f vs gibi mantığını kavrarsam kendimde yapabilirim düşüncesiyle şimdilik sadece A3:A30 arasını aktarsam yeter.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim s1 As Worksheet, s2 As Worksheet
Dim bul As Range, satır As Long
Set s1 = Sheets("Sayfa1")
Set s2 = Sheets("Sayfa2")
Application.ScreenUpdating = False
For Each bul In s1.Range("D3:D30")
If bul.Value = TextBox1.Text Then
satır = satır + 1
s1.Range("A3:A30").SpecialCells(xlCellTypeConstants, 23).Copy Range("A1")
End If
Next bul
Application.CutCopyMode = False
Application.ScreenUpdating = True
End Sub