• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan milow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe 2010
arkadaşlar eklediğim kitapta anlatımım mevcud 6 saattir uğraşıyorum bi yol alamadım sinirden krize girdim yapmak istediğimi yapamadığı zaman uyuyamayan birisiyim şu andada deliriyorum :) sizden ricam kod olmadan malesef olmucak bu olay yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhabalar,

Nacizane bir uyarı.

Konu başlığınız uygun değildir. Bu tip konu başlıkları forum yöneticileri tarafından direkt çöpe taşınır.
Konularınızı açarken, derdinizi anlatacak tarzda bir başlık kullanınız.
Ayrıyeten açılan konu içinde genel olarak ve eklemiş olduğunuz dosya içinde detaylı olarak ne istediğinizi belirtiniz.

Bu şekilde çok daha net ve isabetli cevaplar alırsınız.

Merhabalar,

Nacizane bir uyarı.

Konu başlığınız uygun değildir. Bu tip konu başlıkları forum yöneticileri tarafından direkt çöpe taşınır.
Konularınızı açarken, derdinizi anlatacak tarzda bir başlık kullanınız.
Ayrıyeten açılan konu içinde genel olarak ve eklemiş olduğunuz dosya içinde detaylı olarak ne istediğinizi belirtiniz.

Bu şekilde çok daha net ve isabetli cevaplar alırsınız.

sorun çözüldü hocam teşekür eerim formunuza ve ekibinize iyiki varsınız konuyu silemedim kilitleyimmi yoksa kaldırırmısınız ?

Sayın milow,

Ben yönetici kadrosunda değilim. Yalnızca konu başlığının forum kurallarına uygun olmadığını hatırlatmak istedim. Zira bu tip başlıklar yöneticiler tarafından direkt çöp kutusuna taşınmaktadır. Bu da sorunuzun yanıtsız kalması demektir. Amacım, bir konu açarken net ve isabetli cevaplar alabilmeniz için yardımcı olmaya çalışmaktır.

Konu silme yetkisi ise yine forum yöneticileri elinde olan bir özelliktir. Kilitlemeye ise gerek olduğunu düşünmüyorum.

Saygılarımla...

Geri