• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro veya nasıl olabilir

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
arkadaşlar öncelikle iyi günler diler bizler için zaman ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
bana şöyle bir program lazım
bana emanet olarak kişiler para veriyor diyelim bunun yatırılış tarihi saati çekilişleri ve ne kalmış tl olarakmı veay başka bir şeymi gibi kafam bir şeyler tasarlayamadım örnekler olursa ona göre birşeyler tasarlaya bilirim

mesela bir ana sayfası olsa oraya isimleri yazsam ve o kişiye bir yeni sayfa açsa kendi adına ve o sayfadan yatırdığı ve çektiği işlemlerini oradan yapsam kalanı ana sayfadaki isminde gözükse gibi bir şeyler aklıma geliyor yardımcı ola bilecek yokmu

mesela bir ana sayfası olsa oraya isimleri yazsam ve o kişiye bir yeni sayfa açsa kendi adına ve o sayfadan yatırdığı ve çektiği işlemlerini oradan yapsam kalanı ana sayfadaki isminde gözükse gibi bir şeyler aklıma geliyor yardımcı ola bilecek yokmu

biraz beklerse sana yardımcı olabileceğim

program mesaj 10 da

Son düzenleme:
tamam bekliyorum yardımlarınız için teşekkür ederim

Merhabalar.

Aradığıız böyle bir şeymi.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ilginizden dolayı teşekkür ederimşöyle bir şey aklıma geldi user forumdan giriş yapılsa ona göre kayıt yapsa ve istediğimiz kişi çağırdığımız zaman yatan kaln nı görsek ve mesela kalan ların listesini yazdır diye bir şey olsa ve genel netice olara kasa şu kadar tl var şukadar euro ve dolar gibi rapor verse

Makro dosyasında

Makro dosyasında iki tarih arası bilgileri istemek istiyorum.ama hazırlanan dosyadaki bilgilerin tamamını veriyor ne yapmalıyım

biraz düşündüğüme göre bir örnek düşünmeye çalıştım ancak daha güzel bir örnek düşenen varsa olur

Ekli dosyalar

murat bey raporda euro hesabında çekileni düşmüyor ilave ediyor

Geri