DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Eki inceleyin. Form1 deki "açıklama" araması nerede yapılacak anlayamadım.!içeriğini kendim yaptım fakat makro ve vba'dan anlamadığım için devam edemiyorum.
userformlar içinde eklidir.
abi birde arama tuşuna bastıktan sonra direk userform açılıyorya excel sayfası görünmüyor onu yapabilirmiyiz.
birde form1 ve form2de araç tipi yazan yerin satır genişliğini stok sayfasındaki gibi yapabilirmiyiz.
Hücredeki veriler arasında boşluk varsa, boşluk bırakmadan olmaz. Ancak verilerin yazılışı sabit ise textboxa yazılan harf veya rakam aralarına boşluğu siz bırakmasanızda otomatik eklenebilir.Abi evet tam olarak böle allah razı olsun.
Sadece bu arama butonlarında oem no parça no ve açıklama olan bunlarda arada bir boşluk bırakınca aratabiliyoruz ve öle buluyor.arada boşluk olmadan yazdığımızdada arattırabilirmiyiz.Son olarakta abi arama yaptıktan sonra bulduğunun fiyatlarını 10 veya 7 diye yazıyor. 10,00tl veya 7,00tl yazmıyor.
Yukarıdaki değişen dosyayı indirin.tamam abi tam istediğim böyle sadece arama2 dosyanı arama3 dosyası gibi yapabilirmiyiz açıldığında direk arama sayfasına girsin.
form1 de alış fiyatının görünmeme gibi bi ihtimal varmı tıklayıp açtığımız form2 görünsün sadece
6 nolu mesajdaki dosyaya uyarı eklenerek değişti indirip deneyin.abi içinde biraz değişiklik yaptım incelemek istersiniz belki
birde buna her iki arama butonuna oemarama ve açıklmaya parça yok ise '' aradığınız ürün bulunamadı''uyarısı ekleyebilirmiyiz.
Listede 1. sütun (OEM NO) sağa veya ortaya zaten alınamıyor.Abi son birşey form1 deki anabaşlıkları sola yaslayalım.
Listenen ürünlerden araç tipi hariç hepsini ortalayalım araç tipi sola yaslansın.
Form2de hepsini ortalayalım.