Makro VBA Şifre Kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
office 2007
Merhaba;

İçerisinde VBA ile kod yazılmış Excel dosyaları mevcut. VBA bölümüne girmek istendiğinde şifre soruluyor? Bu şifreyi atlamak bir program kullandım ve koda sayfaları geldi fakat kod bölümleri boş gözüküyor.

Normalde içinde kodlar olması lazım. Kullandığım programdan olabilir mi? Bu konuda kesin sonuç alınabilecek önerdiğiniz bir program var mı?

Excel dosyası başka bir yere kopyalandığında, Excel üzerinde yazılan VBA kodları da kopyalanmış olur mu?

Ayrıca dosyada sayfa koruma bölümüne de şifre konmuş. Bu şifreyi de kaldırabilir miyiz?

Yardımlarınız için teşekkürler.

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Merhaba;
İçerisinde VBA ile kod yazılmış Excel dosyaları mevcut. VBA bölümüne girmek istendiğinde şifre soruluyor? Bu şifreyi atlamak bir program kullandım ve koda sayfaları geldi fakat kod bölümleri boş gözüküyor.
Normalde içinde kodlar olması lazım. Kullandığım programdan olabilir mi? Bu konuda kesin sonuç alınabilecek önerdiğiniz bir program var mı?
Excel dosyası başka bir yere kopyalandığında, Excel üzerinde yazılan VBA kodları da kopyalanmış olur mu?
Ayrıca dosyada sayfa koruma bölümüne de şifre konmuş. Bu şifreyi de kaldırabilir miyiz?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba
Kesin çözüm isterseniz programam emek veren kişiye ulaşmaya deneyin.
Şifre kırmak için çok altarnatif var fakat emeğe saygı gereği bu tür sorulara çözüm önerisinde bulunmayı etik bulmuyorum. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...