• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro/ Tarih ve Fiyat Değişimleri / Satır Sütun

walabi

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2010

excel 2013
Merhaba,

Ekli dosyada bir örnek excel kitabı mevcut. İlgili kitabın Fiyat_Değişiklikleri adlı sayfası SQL sorgusu ile oluşturulmuş ve yenileme işlemi ile sürekli güncellenen bir tablo. Yapmak istediğim şey ise Fiyat_Değişiklikleri adlı sayfadaki verileri Fiyat_Değişiklikleri_2 adlı sayfaya şu şekilde yazdırmak.

Satırlarda yer alan Kod adlı verilerin yanına tarih ve fiyat değişimlerini birer sütun halinde yazdırmak. Satırlarda sıralanan verileri sütunlarda görmek istiyorum, ikinci sayfada olduğu gibi.
Yapılabilir mi.

Ekli dosyalar

Merhaba;
SQL sorgusundan sonra Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın muygun kodlar çalışıyor ancak elimdeki veriler çok fazla çalıştığı için çok geç sonuç vermekte. Hız bakımından verimli olmuyor. Yardımınız için ayrıca teşekkürler.

Merhaba;
SQL sorgusundan sonra Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Sayın muygun, hazırladığınız bu raporda şöylesi bir şey yapmanız mümkün mü. Örneğin 500 satırlık bir veriyi işledikten sonra bana uyarı versin. çalışmaya devam etmesi ya da raporun sona erdirilmesi bakımından. Yani istediğim zaman ya da belli bir veri işlendikten sonra(500 gibi) ben raporu sonlandırabileyim ya da devam etmesine izin vereyim.

Mümkünmüdür.

Merhaba;
İşinizi görür mü bilemiyorum ama aralık (satır no) belirleyerek belirlenen aralık tasniflenebilir.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
İşinizi görür mü bilemiyorum ama aralık (satır no) belirleyerek belirlenen aralık tasniflenebilir.
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
Sayın muygun,

Dosyayı yeni kontrol edebildim, o yüzden geç cevap verebildim. İstediğim şekilde olmuş , emeğinize sağlık.

Teşekkürler, kolaylıklar,

Geri