• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro sıralamayı hatalı yapıyor.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
Arkadaşlar merhaba, daha önce böyle bir sorunum vardı sizlerin sayesinde çözmüştüm. ancak eski konular silindiği için nasıl bu hatayı düzelttik bulamıyorum, benim PC de çalınıp eski verilerim kaybolunca aynı çalışmayı yeniden yapmak zorunda kaldım, ekli dosyada bazı sıralamalar hatalı yapılıyor, düzeltemedim. Mesela İSME GÖRE SIRALAMA, HASAR NO 'ya göre sırala dediğimde bazı satırları almıyor... göz atarsanız çok sevinrim, nerde hata yaptığımı da yazarsanız çok sevinirim, çünki unutup aynı hatayı ilerde tekrarlamak istemiyorum.. ilginize şimdiden çokk teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

Merhaba

Sıralamanız 5. satırdan başalıyor . 2. satıra göre düzenledim

Ekli dosyalar

Buradaki 13 kasıtlı eklenmediyse, burda da hata var gibi geldi bana
Range("A2:K" & [A65536].End(3).Row - 13).Sort Key1:=Cells(5, 3)

İlginize çok teşekkür ediyorum Row-13 teki 13'ü silince sorunum çözüldü..
bir sorunum daha var, hazır sizi bulmuşken :) zaten makrolarda epey acemiydim bu listeyi hazırlarken, arada verince bir çok şeyi unutmuşum.. biz bu butonları nasıl yaratıyorduk :) bazen sabit bir şeyin üzeride çok kafa yorunca çözemeyiz ya, bende bu basit şeye sabahtan beri kafa yoruyorum ama hatırlayamyorm :( butonu oraya nasıl koydum ?kopyala yapıştırla işi çözüyorum , ama bunu yeniden nasıl yaratıyorduk ? ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum

Geri