• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro kontrol sayfasını tek yerde toplamak

Excel Vers. ve Dili
2010 excel
rapor kontrol yapmak istedim bir makro ile tek sheette kontrol diye açtım fakat sts_teslim sheetinde makroyu çalıştırdıgımda kontrol sayfasındaki GD raporunun sheetindeki rakamlar değişiyor değişmeden makro sayfasında direk çalıştırıp ikisininde rakamlarının değişmemesi için ne yapabilirim ? böyle bir kod varmı yoksa ben mi yanlış bir kod yazmışım

Teşekkürler ilginiz için şimdiden

Sub kontrol()
Dim veri As Range, toplam As Double
For Each veri In Sheets("STS_Tslm Nok.").[B9:B11]
If Rows(veri.Row).Hidden = False And IsNumeric(veri.Value) Then
toplam = toplam + veri.Value

End If
Next

Sheets("_KNTRL").Range("B8").Value = toplam - Sheets("STS_Tslm Nok.").Range("B8")

Range("B8").NumberFormat = "#,##0.00"

For Each veri In Sheets("GD").[B8:B32]

If Rows(veri.Row).Hidden = False And IsNumeric(veri.Value) Then
toplam71 = toplam71 + veri.Value

End If
Next

Sheets("_KNTRL").Range("DA8").Value = toplam71 - Sheets("GD").Range("B33")
Range("DA8").NumberFormat = "#,##0.00"

Selamlar konunuzu ornek dosya oluşturup dosyanıza kodlarınızıda yazıp anlasılır derecede konunuzu anlatabilirseniz size cozumu mod arkadaslarımız yada yardımcı olmak isteyen bizler yardımcı olabiliriz konunuzu en iyi siz biliyorsunuz sizin yerinize sizin ne istediginizi bizim bilme luksumuz yok saygılar

Selamlar konunuzu ornek dosya oluşturup dosyanıza kodlarınızıda yazıp anlasılır derecede konunuzu anlatabilirseniz size cozumu mod arkadaslarımız yada yardımcı olmak isteyen bizler yardımcı olabiliriz konunuzu en iyi siz biliyorsunuz sizin yerinize sizin ne istediginizi bizim bilme luksumuz yok saygılar

Kusura bakmayın

Dosyayı ekleyemedim öyle bir sekme yok altın üye mi olmam laızm ?

dosya yukleme sitelerinden birine dosyanızı yukleyin yukleme kodunuz burada paylasın

ornek gibi

http://dosya.co

Geri