• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro kodu kısmi aidat muafiyeti olanları hesaplamıyor

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office Pro Plus 2024 64 bit
Sayın muygun,

İyi akşamlar. Üstadım aşağıdaki adreste açtığım konuya verdiğiniz değerli katkılar sonucu

http://www.excel.web.tr/f48/letme-projesi-butce-caly-masy-makroyla-t154171.html

10. iletiye eklediğiniz dosyayı, açıklama resmi ve Açıklama.txt ile birlikte ilişikte yolluyorum.

Eğer zamanınız varsa, sizden yardım rica edeceğim. Şöyle ki:

Yönetim kurulunda bulunun ve denetçi olan kişiler (demirbaş ve yakıt) ödemesi yapması gerekenler olduğu halde, BU YIL ÖDEME PLANI sayfasında kırmızı dikdörtgenle seçili satırlarda yakıt ve demirbaş tutarları gözükmemektedir

Daha detaylı açıklama Açıklama.txt içinde yapılmıştır.

Sevgi ve saygılar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Açıklama

Değerli Dostlar;

Günaydınlar.

Yukarıda verdiğim açıklamanın yeterli olmadığını düşündüğüm için, ek açıklamalar yapmayı gerekli gördüm. Şöyle ki:

Sabit Bilgiler sayfasındaki kodları ve tutarları olması gereken duruma göre düzenledikten sonra, BUYIL Ödeme Planı Oluştur düğmesine tıklayınca; aşağıdaki satırlardaki yönetim kurulu ve denetçi satırlarının boş olduğunu fark ettim.

Tüm üyeler Aidat Ödemez, 3 üye Yakıt öderken, bir üye ayrıca Yakıt Ödemez. Tüm mal sahipleri Demirbaş Avansı Öderler.

Satır No - Ocak - Şubat - Mart - Nisan - Mayıs - Haziran
7 - 318,_ 255.- 178.- 128.- 90.- 90.-
21 318.- 255.- 178.- 128.- 90.- 90.-
25 318.- 255.- 178.- 128.- 90.- 90.-
35 - - - - 90.- 90.-

Son düzenleme:
Merhaba;
Önceki dosyadaki kodlar zamanımı alacağı için kodları yenilemeyi , 1 sayfa ilavesiyle sonuca gitmeyi daha uygun gördüm.
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Teşekkür ve bir rica

Sayın muygun,

Üstadım hayırlı günler ve işler. Yeni düzenlemeniz için teşekkürler. Sayın muygun sizden uygun bir zamanınız olursa, küçük bir ricam daha olacak. Şöyle ki:

1-BUYIL ödeme planı ile Ödemeler sayfaları, en sonuna Toplam sütunu eklenmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

2- BUYIL ödeme planı ile Ödemeler sayfa formatında, Borçlar sayfasına ihtiyacım var.

3- Borçlar Sayfası'nda, BUYIL ödeme planı - Ödeme = sayfalarının farkı

gözüksün istiyorum.

Yardım ve katkılarınız için en içten teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

Her şey gönlünüzce olsun.

Son düzenleme:
Merhaba;
BUYIL ödeme planı - Ödemeler tablosunun kullanışlı olacağını sanmıyorum.
Bunun yerine ... ayı dahil bakiye almanız daha yerinde olacaktır.
Eki deneyin ve doğruluğunu test edin (ben kontrol etmedim)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Teşekkürler

Sayın muygun,

Günaydın. Dosyanızı indirdim. Henüz inceleyemedim. Geri dönüş yapacağım. Yardım ve emekleriniz için çok teşekkürler. Allah razı olsun üstadım.

En içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Geri