- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Professional Plus 2013 Türkçe
Arkadaşlar özellikle Outlook 2007 yi açınca, her mesaja tıklama esnasında geçici ve uzun süren donmalar başladı. Bilgisayarda ki gereksiz dosyaları silmek ve bilgisayar performansını arttırmak için yaptığım araştırmalara göre sıkça Temp dosyasının, bunun yanı sıra Temporary İnternet Files dosyasının bazıları da Prefetch dosyasının düzenli olarak temizlenmesinden bahsediyorlar. Fakat görünen o ki öyle rastgele dosyanın içini boşaltmak, bazı sorunlara yol açabiliyor. İşte bu noktada; sistem uzmanı arkadaşlara sormak aklıma geldi: Bilgisayarı yavaşlatan tüm gereksiz dosya uzantılarını bir düğmeye tıklayınca tespit edebilen ve silen bir program; makro kodları ile yapılabilir mi?
Dosyaların yerleri; işletim sistemine göre değişiklik gösterebilir. Bu durumda program bilgisayarın işletim sistemini otomatik olarak tanısın ve buna göre yol haritası çizsin. Silinmesi gereken uzantılarını temizlesin. Hatta kayıt defterinde bilgisayarı hızlandıracak bazı ayarlar için öneriler sunan düğmeler olsun ve bu düğmelere tıklayınca gereken ayarları kayıt defterinde yapsın.
Acaba mümkün müdür?
Önceden teşekkürler..
Dosyaların yerleri; işletim sistemine göre değişiklik gösterebilir. Bu durumda program bilgisayarın işletim sistemini otomatik olarak tanısın ve buna göre yol haritası çizsin. Silinmesi gereken uzantılarını temizlesin. Hatta kayıt defterinde bilgisayarı hızlandıracak bazı ayarlar için öneriler sunan düğmeler olsun ve bu düğmelere tıklayınca gereken ayarları kayıt defterinde yapsın.
Acaba mümkün müdür?
Önceden teşekkürler..