Daha önce 2013 Excelde kullandığım kod, 2016da bir sayfada çalışıyor aynı kodu farklı sayfaya eklediğimde çalışmıyor.
Ayrıca taksit ve farklı bilgilerimi eklediğim yaklaşık 10 sayfalık (55 kb) xlsm uzantılı 2016 sürüm excelde kodu yapıştırıyorum ama ilginç bir şekilde çalışmıyor. 1. sayfada olan koda bakıyorum kod ortalıkta yok ancak aşağıdaki kod varmış gibi çalışıyor anlayamadım. Kodun güncellenmesimi gerekiyor, sürümle alakalı bi sorunmu acaba.
Aynı şekilde 2. kodda yeni excelde çalışıyor kullandığım excelde çalışmıyor, benmi birşeyi eksik yapıyorum bilemiyorum.
Sayfa kayıt edildiğinde otomatik tarih atmayla ilgili Kod.
Ayrıca taksit ve farklı bilgilerimi eklediğim yaklaşık 10 sayfalık (55 kb) xlsm uzantılı 2016 sürüm excelde kodu yapıştırıyorum ama ilginç bir şekilde çalışmıyor. 1. sayfada olan koda bakıyorum kod ortalıkta yok ancak aşağıdaki kod varmış gibi çalışıyor anlayamadım. Kodun güncellenmesimi gerekiyor, sürümle alakalı bi sorunmu acaba.
Aynı şekilde 2. kodda yeni excelde çalışıyor kullandığım excelde çalışmıyor, benmi birşeyi eksik yapıyorum bilemiyorum.
Sayfa kayıt edildiğinde otomatik tarih atmayla ilgili Kod.
Kod:
Private Sub Workbook_BeforeSave(ByVal SaveAsUI As Boolean, Cancel As Boolean)
ActiveSheet.[A1].Value = Now
End Sub
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [B1:B65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "A") = Format(Now, "dd.mm.yyyy hh:mm:ss")
End Sub