• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile yapılabilir mi ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007, Türkçe
Okulda kullanmak için,

öğrenci listesini girecegim.
her ders için bir sayfa acacagım.( türkçe,matematik,fen... gibi )
ders için ayrı ayrı kriterler olacak ( kazanım listesi ) bu kazanımlarda 3 secenek olacak ( geliştirmeli, orta, iyi )

mesela Ahmet isimli öğrenciye tıklayıp Türkçe dersini seçtim. derse ait kazanım listesi acılacak
geliştirmeli orta iyi
okudugunu anlar
noktalama işaretleri bilir

bu sekilde her kazanım için bir başarı ölçütü işaretleyecegim ve kaydedeceğim.

tüm öğrenciler için bunlar yapıacak. en sonunda her öğrencinin 100 üzerinden basarı puanı ve sınıf ortalama başarı puanı ve öğrencinin sınıfta başarı olarak kacıncı oldugu gibi istatiksel bilgi verecek. her öğrenci için çıktı alabilmeliyim. toplu değerlendirmelerin de çıktısını alabilmeliyim.

Örnek dosyanızı eklerseniz olabilirliğini görmek lazım.

Örnek dosyanızı eklerseniz olabilirliğini görmek lazım.

galiba diğer forumdaki cevap yazan da sizdiniz.
örnek dosyam yok hocam. zaten excel adına pek bilgim de yok. ufak bir ucret karsılıgında yapıabilirse de seviniririm. tabi ucretsiz olsa daha iyi olur.

bir ders için basit bir sablon hazırladım. neredeyse tüm amacıma hizmet ediyor. ama yazdırma ekranında şu bilgileri görmek ve çıktı almak istiyorum bunlar mumkun mu

çıktıda görünmesini istedigim kısımlar ( her ögrenci için ayrı ayrı çıktı alabilmeliyim )

öğrenci adı - çıktı tarihi
tüm kazanımların listesi ve kazanım yanında öğrencinin aldıgı not ( 1 - 2 - 3 ) 1 geliştirmeli, 2 iyi, 3 çok iyi
kazanım listesinin altında öğrencinin toplam notu - yüzdelik puanı - sınıf ortalaması ... gibi ortalamalar

öğretmen görüş ve tavsiyesi için ufak bir kutucuk.

http://dosya.co/wskvz4krqxk5/deneme.xlsx.html

Postanıza gönderdiğim dosyayı inceleyiniz.
isteğinize uygun olabilir.

http://s9.dosya.tc/server2/2zpxfo/Not_Kazanim__2_.rar.html

baska bir forumdan bir arkadas bu kısmı yaptı eksik olan kısım ise

cıktı alanı nasıl yapılabilir. cıktı alınca kağıtta sunların gorunmesini istiyorum

ogrenci adı soyadı
numarası
cıktı tarihi
ilgili ders ( her ders için ayrı ayrı cıktı verecegim )

istatik kısmı ( o dersteki ortalaması 4 uzerinden ve ayrıca 100 uzerinden ortalaması, sınıfın 4 ve 100 uzerinden ortalaması, ogrencinin kacıncı sırada oladugu sınıf içinde, ortalamanın altında mı ustunde mi )

ilgili derse ait kazanım listesi ve yanında ogrencinin aldıgı puan

ogretmen gorus ve oneri kısmı

Geri