• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile verileri karşılaştırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rdl41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba,

EK'li dosyada 4 adet sayfa var ben bu sayfadaki verileri birbiriyle karşılaştırmak istiyorum ve ilk sayfadaki butik numarasına istinaden iptal tarihi 9 gün olduğunda bu 4 sayfadaki verileri başka bir klosere taşıyıp verileri silmesini istiyorum acaba makro ile yapılabilinirliliği varmıdır ?İlginiz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı denermisiniz

Kontrol sayfasındaki düzenle butonuna basarak denermisiniz.

Ekli dosyalar

elinize sağlık gayet iyi çalışıyor teşekkür ederim. Yedekleme olayı ile ilgili fikriniz varmı acaba?

Yedeklemek ile ilgili örnekli bir açıklama yaparsanız mutlaka yardımcı olacak birileri çıkacaktır. Ben yedekleme ile ilgili ne istediğinizi şahsen anlayamadım.

Tahsin Bey,

Makro bu haliyle işimi görüyor fakat aynı barkod numaralarısının aynı ID de birden fazla olması olasığınıda hesaba katarak makroda nasıl bi değişiklik yapmak gerekir?

merhaba,

ekteki dosyada birleştirmede bi sorun var galiba hücre değerleri hatalı şekilde birleşiyor.ve aynı barkod numaralarısının aynı ID de birden fazla olması olasığınıda hesaba katarak makroda nasıl bi değişiklik yapmak gerekir?

Ekli dosyalar

En azından birleştirme ile ilgili soruma cevap alabilirsem çok minnettar olurum.

Son düzenleme:
Merhaba,

Birleştirme ve raporlama kısmı ile ilgili çözüm için ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

Yedekleme olayı için biraz daha açıklama yaparmısınız.

Mesela "İPTALİ YAKLAŞANLAR" isimli sayfada "H" sütunundaki değerler her satırda aynımıdır?

4 sayfadaki taşınacak bilgiler satır bazındamı taşınacak yoksa sayfa komplemi taşınacak?

Ekli dosyalar

Korhan Bey öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için evet aynen dediğiniz gibi H sutunundaki değer 9 olduğunda butik ıd bazında backup klasorune taşıması gerekiyor.

Korhan Bey,
Acaba makroda birleştirme varmı? Birleştirme olması çok önemli çünkü aynı barkod başka bir butik ıd de olabilir.

Merhaba,

Dosyanızın yedeğini alarak önerdiğim kodu deneyin. Olmayan bölümleri gerekirse yeniden düzenlerim.

Arşivleme olayı için örnek verirmisiniz. Mümkünse örnek dosya üzerinde olsun lütfen.

Geri