Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi akşamlar,
ekteki dosya daha önce yardımlarınızla oluşturuldu, fakat şimdi benim dosyada açıkladıım üzere farklılaştırmaya gitmem gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim...
peki o satırı ekleyince dier sayfalara da aynı veriyi eklemez mi? Ben eklemesini istemiyorum ve örnein "İİ" adlı sayfayada "GİRİŞ" sayfası BD sütunu verilerini eklemek istiyorum. olabilir mi?
Bu Kod satırları kontrol eder ve son boş satırı bulur.
A sütununu kontrol ediyor.
Tüm sayfalarda A sütununa değer girilmesi gerekir.
Bunun içinde
Sheets(sayfaismi).Cells(sonsat, "A") = sonsat - 1
Bu kod kullanılmıştır. (A sütununa sıra Numarası verir.)
Kayma yapmaması lazım...
A1 Hücresine bir değer yazınız mesela Sıra No gibi
A1 Hücresi boş ise kayma ondan olabilir.
kırmızı renkli sayfaismi yerine hangi sayfaya yazmasını istiyorsan o sayfayı yazacaksın.
Sheets(İİ).Cells(sonsat, "G") = Cells(i, "BC") gibi
Mustafa bey, kayma ekledigimiz son sütunun (mavi renkli BC sütununun) aktarıldıgı "İİ" sayfasında G2 ve G3 hücrelerinde oluyor. Sonraki hücreleri düzgün aktarıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.