• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro ile veri aktarma veya fonksiyon yardımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
merhaba arkadaşlar,

bir konu hakkında yardımlarınızı istiyorum. ekli dosyadaanlattım ama kısaca özetlemek gerekirse listede boş olan satıra makro veya fonksiyon (mümkün mü bilmiyorum) ile açıklama yazıp aktarmak istiyorum. dosyada daha net anlaşılacaktır. şimdiden teşekkürler...

selamlar...

Ekli dosyalar

Merhaba;
Sorunuzu tam anladığımı sanmıyorum ama işlevlerle çözüm işinizi görürse eki inceleyin.
Çözüm olumlu değilse çözüme yönelik;
-sayfa1 de en çok kaç veri olabileceği,
-sayfa2 ye gönderilecek veriler alt alta mı eklenecek yoksa sadece sayfa1 deki var olanlar mı,
-eğer mütemadiyen alt alta veri gönderilebilecekse (örn: ilk gönderimde 2 boş, ikinci gönderimde 3 boş varsa) bunun sıralaması nasıl olacak?
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Ekteki ise isteğinize uyabileceğini düşündüğüm bir uygulama. İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Sayın muygun ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. 2. gönderdiğiniz çözüm daha çok işime yaradı. şimdi gönderdiğiniz taslak belgeden yola çıkarak asıl belgeme uygulamaya çalışacağım. bir sorun çıkarsa yine sizin yardımınızı rica ederim. Tekraren çok teşekkürler.

Sayın muygun;

emeğinize sağlık gönderiniz çok faydalı ama malesef kendime uyarlamada sorun yaşadım. aslını gönderebilmem de mümkün değil...

Eğer ekteki belgeyi inceleyebilirseniz (özellikle 2 sayfa) çok sevinirim..

teşekkürler...

Ekli dosyalar

Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
Not: sıralama ile ilgili işlem kaldırıldı

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

sayın muygun teşekkürler inş. bu sefer başarırım.

sayfa 1 deki D, E, F sütunlarının işlevini öğrenebilir miyim acaba.. neden bu na ihtiyaç duyduk? (konuyu daha iyi kavrayabilmek adına soruyorum)

Geri