• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile tüm satırı diğer sayfalara kopyalama sorunu.

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba arkadaşlar;

Sorunu excel şablonu içerisinde anlattım fakat buradan da ön bilgi olarak paylaşayım. Forumdaki paylaşımlarınızdan faydalanarak bir makro oluşturdum kendime fakat tam olarak istediğim gibi çalışmıyor. YILDIRIM3 yazan yeri YILDIRIM3 isimli sayfaya kopyalamasına kadar güzelce yaptım fakat ana sayfada mesala 9. satıra YILDIRIM3 yazdığım zaman YILDIRIM3 sayfasındaki 9. satıra kopyalıyor yine. Benim isteğim ise her sayfada alt alta sıralasın olduğu satıra kopyalamasın direk. Konu hakkındaki yardımlarınızı bekler iyi çalışmalar dilerim..

Ekli dosyalar

sheets(2) için yaptım.sizde diğerlerini yapınız.:cool:
Kod:
If Target = "YILDIRIM1" Then
sat = Sheets(2).Cells(Rows.Count, "B").End(xlUp).Row + 1
Rows(Target.Row).Copy
Sheets(2).Range("a" & sat).PasteSpecial
End If

sheets(2) için yaptım.sizde diğerlerini yapınız.:cool:
Kod:
Rows(Target.Row).Copy
End If

Çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevap alabileceğimi düşünmemiştim. Yardımınız sayesinde şablonu oluşturdum. Çok çok teşekkürler yeniden. İyi forumlar..

Çok teşekkür ederim bu kadar kısa sürede cevap alabileceğimi düşünmemiştim. Yardımınız sayesinde şablonu oluşturdum. Çok çok teşekkürler yeniden. İyi forumlar..
Kolay gelsin.:cool:

Bu formülde kopyala yaparken öndeki sıra no da gidiyor. Ayrıca kopyala yapıştır yerine kes yapıştır yapmak mümkün mü?

Bu formülde kopyala yaparken öndeki sıra no da gidiyor. Ayrıca kopyala yapıştır yerine kes yapıştır yapmak mümkün mü?
Deneyiniz.:cool:
Kod:
Rows(Target.Row).Cut
sheets(2).select
range("a",sat).select
activesheet.paste
End If

aşağıdakiş ki kodu deneyin.:cool:
Kod:
Rows(Target.Row).Copy
Rows(Target.Row).Delete

Çok teşekkür ederim ama Hata 13 falan verdi.. Alttaki kodda ayrıca ilk sıra numarasını halen alıyor..

Ayrıca şöyle bir soru sorabilirmiyim..

A stununda nereyi tıklarsam (a1;a65554)arası.. TIKLANAN SÜTUNDA 5 HÜCREDEN ALDIĞIM BİLGİYİ a1,B1,C1,D1,E1 HÜCRELERİNDEN ALACAK

BİR BAŞKA SAYFAYA: A1 DEN ALINANI B1,
B1 DEN ALINANI BAŞKA BİR SÜTUNA ŞEKLİNDE

Örnek dosya yollarmısınız?
Ayrıca üzerindede açıklama yaparsanız iyi olur.:cool:

Dosya ekte

örnek dosya yollarmısınız?

öncelikle beklenen malzeme sayfasında benim için önemli olan kısım fiş numarası: (t63004947, t63004948 gibi)
fiş numarası tıklandığında (bu komut için a sütununun hepsi geçerli olmalı, sürekli alta eklemeler yapılacaktır.) 2013 gelen malzemeler sayfasındaki yeri olan "b" stünunda sırasıyla alt alta yapıştırılsın istiyorum.. Ayrıca beklenen malzemelerdende ilgli kısımın silinmesi gerekiyor.

2013 beklenen malzemeler e aktarılacak başlıklar

fiş numarası
malzeme (ambar) kodu
malzeme açıklaması
miktar
birim
talep sahibi
örnek; aşağıdaki mavi kısmı manuel olrak yerleştirdim
tabi bu sayfadan da silmem gerekiyordu görmeniz açısından silmedim..
çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Örnek dosya yollarmısınız?

Ben yapmak istediğimi biraz yazdım ama.. Aldığım sayfadaki sırayı da komple silmesi iyi olurdu.. Ve o açıklamada yazdığım ikinci kısım

Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Intersect(Target.Cells, Range("a2: a10000")) Is Nothing Then Exit Sub
sor = MsgBox("2013 GELEN MALZEME LİSTESİNE YAZDIRMAK İSTİYORMUSUNUZ ?", vbYesNo)
If sor = vbYes Then
Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 3) = _
Target.Offset(0, 12).Value
Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 8) = _
Target.Offset(0, 8).Value
Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 7) = _
Target.Offset(0, 4).Value
Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 6) = _
Target.Offset(0, 3).Value
Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 5) = _
Target.Offset(0, 2).Value
Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(Sheets("2013 GELEN MALZEME").Cells(65000, 2).End(xlUp).Row + 1, 2) = _
Target.Offset(0, 0).Value
End If
End Sub

cevap bekliyorum

İlgilenecek biri yok mu?

Geri