DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sub BaskaDosyaVeriGonder()
Application.ScreenUpdating = False
Application.DisplayAlerts = False
Yol = ThisWorkbook.Path & "\VERİ\"
Set COfs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
For Each Dosya In COfs.GetFolder(Yol).Files
If Dosya.Name <> "ANA.xlsm" Then
Set WBook = Workbooks.Open(Yol & Dosya.Name)
Set Sayfa = WBook.Sheets("veri" & Mid(Dosya.Name, 5, 1) & "ay")
Sayfa.[D1] = Workbooks("ANA.xlsm").Sheets("Sayfa1").[E2]
WBook.Close 1
End If
Next
Application.DisplayAlerts = True
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "İşlem Tamam...", vbInformation, "dEdE " & Application.UserName & "'e Başarılar Diler..."
End Sub
Merhaba,
Dosyanız ilişiktedir.
Kod:Sub BaskaDosyaVeriGonder() Application.ScreenUpdating = False Application.DisplayAlerts = False Yol = ThisWorkbook.Path & "\VERİ\" Set COfs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") For Each Dosya In COfs.GetFolder(Yol).Files If Dosya.Name <> "ANA.xlsm" Then Set WBook = Workbooks.Open(Yol & Dosya.Name) Set Sayfa = WBook.Sheets("veri" & Mid(Dosya.Name, 5, 1) & "ay") Sayfa.[D1] = Workbooks("ANA.xlsm").Sheets("Sayfa1").[E2] WBook.Close 1 End If Next Application.DisplayAlerts = True Application.ScreenUpdating = True MsgBox "İşlem Tamam...", vbInformation, "dEdE " & Application.UserName & "'e Başarılar Diler..." End Sub
Sayın dEdE çalışma mükemmel olmuş. Fakat ben bu kodu kendi dosyama uygulayamadım. çünkü bendeki anasayfadaki kod sayfasının adı e2 hücresi değiştikçe otomatik değişiyor.
Ben daha kolay olsun, gerisini tamamlarım diye düşündüm ama yapamadım.Rica etsem kodları ekteki örneğe uyarlayabilirmisniz.
Merhaba,
Demek ki neymiş?
Örnek dosyamızı asıl dosyamızla bire bir uyumlu yapacakmışız.