İyi günler, daha önce açmış olduğum başlıkla ilgili bilgi alamadım. Bu defa farklı olarak bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Sitede birçok konuda yeni bilgiler edindim, fakat yapmak istediklerimle ilgili örnek bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilecek hocalarımdan yardım rica ediyorum. İstediklerimi formülle de yapabiliyorum fakat diğer hücrelerde formül olduğu için olmuyor. Eğer makro ile bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
İstediğim ekteki dosyada
ah sütununda hücre değeri 2400 den büyük olması durumunda a sütunundaki hücre karşılığına "x" işareti koyacak, b sütununda ise a sütununda "x" işareti olmayan satırları sıralı olarak numaralandıracak. numaralandırma yaparken ah sütununda boş yada "0" değeri olanlara "boş" yazacak. boş yazan hücreler numaralandırmayı etkilemeyecek.
İstediğim ekteki dosyada
ah sütununda hücre değeri 2400 den büyük olması durumunda a sütunundaki hücre karşılığına "x" işareti koyacak, b sütununda ise a sütununda "x" işareti olmayan satırları sıralı olarak numaralandıracak. numaralandırma yaparken ah sütununda boş yada "0" değeri olanlara "boş" yazacak. boş yazan hücreler numaralandırmayı etkilemeyecek.