Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyükten küçüğe sıralama yapmak istiyorum ama şöyle bir hata alıyorum.
Run-time error 1004
Bu işlem için birleştirilen hücrelerin aynı boyutta olması gerkli .
bu hatanın çözümü konusunda yardımlarınızı bekliyorum. dosyamı ekliyom
üstadım çok teşşekkürler. bu konu ile ilgili bir şey daha sormak istiyorum.
ilgili formda ALES puanı ve Yabancı Dil puanı girilip ön değerlendirmeyi yapınca form kendi kendine sıralama yapmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. ilginize çok teşekkürler.
emeğinize sağlık oldu ama şöyle bir sorunum var. bir sütundan diğer sutuna tab tuşuyla geçmek istediğim zaman formda bir kaç tane sutun seçili duruma geçiyor bende kendim diğer sutuna geçiyorum
sutunlara değer girdikten sonra diğer bir kısma değer yazmak için tab tuşuna bastığım zaman birkaç tane satır seçili duruma geçiyor. çokta önemli değil emeğinize sağlık çok teşşkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.