Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
makro ile sayfalardan en çok kitap okuyandan başlayarak rapor sayfasına yazdırmak
kitaplık defterimdeki öğrenci okunan kitap sayfalarını her kapattığımda saysın rapor bölümüne en fazla okuyan öğrenciden en az okuyan öğrenciye doğru sıralaması yapılsın ve tarih atsın istedim ama yapamıyorum....şimdiden teşekürler
En fazla okuyan kriteri; sayfa sayısı mıdır yoksa kitap adedi midir? Birde her tarih için bu ayrı ayrımı yapılacaktır. Yani dosyanızda tarihler sürekli değişecekmi?
en fazla okuyan kriteri sayfa sayısı ve her tarihte bu hesaplama yapılsın istiyorum...Mesela bugün okunan kitap sayfa sayısı belli olsun..Yarın ki ise bugünün toplamı ile birlikte olsun istiyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.