Merhaba;
Makro ile mail atma başlığındaki yazılardan makroyu oluşturup mail atıyorum ancak farklı makrolar oluşturup bitişik olmayan farklı sutunları farklı kişilere mail atmak istiyorum a sutunu ile c sutunu gibi
A3:A32;C3:C32 gibi ama bu seferde butun sutunlar mail olarak geliyor nasıl sadece A sutunundan belli hücreler ile c,d,e sutununden belli hücreleri seçip mail atabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sub MailKardiyoloji()
ActiveSheet.Range("A3:B32").Select
'ActiveSheet.Range("A3:A32,C3:C32").Select
ActiveWorkbook.EnvelopeVisible = True
With ActiveSheet.MailEnvelope
.Introduction = "Değerli Bölüm Yöneticilerim;" & Chr(13) & Chr(13) & Date - 1 & " Tarihli Bölüm Bazlı Ciro Raporu aşağıda belirtildiği şekildedir." & Chr(13) & Chr(13) & Chr(13) & " Bilgilerinize Arz Ederim." & Chr(13) & Chr(13) & " Saygılarımla."
.Item.To = "mail@adresi.com.tr"
.Item.CC = "mail@adresi.com.tr"
.Item.Subject = Date - 1 & " Bölüm Bazlı Ciro Raporu"
.Item.Send
End With
MsgBox "Mail gönderildi"
End Sub
Makro ile mail atma başlığındaki yazılardan makroyu oluşturup mail atıyorum ancak farklı makrolar oluşturup bitişik olmayan farklı sutunları farklı kişilere mail atmak istiyorum a sutunu ile c sutunu gibi
A3:A32;C3:C32 gibi ama bu seferde butun sutunlar mail olarak geliyor nasıl sadece A sutunundan belli hücreler ile c,d,e sutununden belli hücreleri seçip mail atabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Sub MailKardiyoloji()
ActiveSheet.Range("A3:B32").Select
'ActiveSheet.Range("A3:A32,C3:C32").Select
ActiveWorkbook.EnvelopeVisible = True
With ActiveSheet.MailEnvelope
.Introduction = "Değerli Bölüm Yöneticilerim;" & Chr(13) & Chr(13) & Date - 1 & " Tarihli Bölüm Bazlı Ciro Raporu aşağıda belirtildiği şekildedir." & Chr(13) & Chr(13) & Chr(13) & " Bilgilerinize Arz Ederim." & Chr(13) & Chr(13) & " Saygılarımla."
.Item.To = "mail@adresi.com.tr"
.Item.CC = "mail@adresi.com.tr"
.Item.Subject = Date - 1 & " Bölüm Bazlı Ciro Raporu"
.Item.Send
End With
MsgBox "Mail gönderildi"
End Sub