• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile sadece belli hücreleri mail atmak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba;

Makro ile mail atma başlığındaki yazılardan makroyu oluşturup mail atıyorum ancak farklı makrolar oluşturup bitişik olmayan farklı sutunları farklı kişilere mail atmak istiyorum a sutunu ile c sutunu gibi

A3:A32;C3:C32 gibi ama bu seferde butun sutunlar mail olarak geliyor nasıl sadece A sutunundan belli hücreler ile c,d,e sutununden belli hücreleri seçip mail atabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Sub MailKardiyoloji()
ActiveSheet.Range("A3:B32").Select
'ActiveSheet.Range("A3:A32,C3:C32").Select
ActiveWorkbook.EnvelopeVisible = True

With ActiveSheet.MailEnvelope
.Introduction = "Değerli Bölüm Yöneticilerim;" & Chr(13) & Chr(13) & Date - 1 & " Tarihli Bölüm Bazlı Ciro Raporu aşağıda belirtildiği şekildedir." & Chr(13) & Chr(13) & Chr(13) & " Bilgilerinize Arz Ederim." & Chr(13) & Chr(13) & " Saygılarımla."
.Item.To = "mail@adresi.com.tr"
.Item.CC = "mail@adresi.com.tr"
.Item.Subject = Date - 1 & " Bölüm Bazlı Ciro Raporu"
.Item.Send
End With
MsgBox "Mail gönderildi"
End Sub

Range("A1:A10,D1:D10,E1:E10").Copy yapsamda tüm sutunları baz alıyor sadece A,D,E sutunlarını almıyor

arkadaşlar aşagıdakinide yazdam tüm sheeti getiriyor.Çözemedim bu işi sadece a ve c deki ilgili sutunları nasıl mail atıcam çözemedim??

Set myRange = Application.Union( _
ActiveSheet.Range("A3:A32"), _
ActiveSheet.Range("C3:C32"))

With döngün aktif olan sayfanın tamamını tarar
Döngünde yapılacak yerleri sınırla

nasıl sınırlama yapılaması konusunda örnek verebilirmisiniz

tüm yapılan denemeler hüsran ile sonuçlandı A İLE C yada a ile d den belli hücreler almak isterken hep aradaki sutunlarda dahil oldu.

Geri