Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba,
Excelde Makro ile sayfa üzerindeki resimleri belli bir yere çift tıklayarak nasıl atayabiliriz.
Bu olabilirmi?
Açıklama ekteki dosyada.
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
ofis 2007 kullandığın anlaşılıyor ben 2000 kullanıyorum dosyanı açamadım ancak aşağıdaki linkde resim sayfasında resim dosyası düğmesi var bir incele aradığın bu olabilirmi? http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=58047
Sayın halit3 Günaydın,
Öncelikle verdiğiniz link için teşekkür ederim.Ve güzel çalışmalarınızı izlediğimi belirtiyim.
Ancak benim istediğim Excel sayfasına yapıştırılmış resimlerin pratik olarak büyütülmesi.Dosyayı 2000 formatında tekrar ekliyorum.
İyi çalışmalar dilerim. Hoşçakalınız.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.