• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro İle Rapor Oluşturma

Haftalık Ders Programında;
Bölüm, Öğretim ve Sınıf seçildikten sonra;
"Ders Programı" sayfasından, Seçilen verilere göre ilgili bilgileri "Rapor" sayfasına makro ile getirmek istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Haftalık Ders Programında;
Bölüm, Öğretim ve Sınıf seçildikten sonra;
"Ders Programı" sayfasından, Seçilen verilere göre ilgili bilgileri "Rapor" sayfasına makro ile getirmek istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

dosyanıza bir bakarmısınız.?

Ekli dosyalar

Teşekkür.

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Bir şey daha sorabilir miyim?
Çakışma kontrolü yapabilir miyiz;
Şöyle ki;
Aynı gün aynı sattlere denk gelen DERSLİK, ÖĞRETİM ELEMANI ve SINIF OLUP OLMADIĞINI;
varsa uyarı verin.

Teşekkürler...

Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.
Bir şey daha sorabilir miyim?
Çakışma kontrolü yapabilir miyiz;
Şöyle ki;
Aynı gün aynı sattlere denk gelen DERSLİK, ÖĞRETİM ELEMANI ve SINIF OLUP OLMADIĞINI;
varsa uyarı verin.

Teşekkürler...

Aynı güne denk gelenlerin hücresi renkleniyor

Teşekkür

Çok teşekkür ederim. Bölümde aynı anada aynı SAAT'te olan dersleri kontrol ediyor.

Aynı GÜN ve aynı SAAT'te DERSLİK ve HOCA' nın çakışıp çakışmadığını yapamıyor muyuz acaba?
Eğer olmuyorsa sorun değil.
Bu kadarı da yeterli.
Emeğinize sağlık. Alalh daha çok bilgi versin.

Çok teşekkür ederim. Bölümde aynı anada aynı SAAT'te olan dersleri kontrol ediyor.

Aynı GÜN ve aynı SAAT'te DERSLİK ve HOCA' nın çakışıp çakışmadığını yapamıyor muyuz acaba?
Eğer olmuyorsa sorun değil.
Bu kadarı da yeterli.
Emeğinize sağlık. Alalh daha çok bilgi versin.

birşeyler yapmaya çalıştım 2 nolu mesajdaki dosyayı yeniden düzenledim kontrol ediniz.

Hoca Kontrolü Yapmak

Değerli Halit Bey. Hoca'nın verdiği dersleri ve Çakışma olup olmadığını kontrol etmek için de ayrı bir sayfa düzenlemek daha mantıklı olacak. Göderdiğiniz kodlar üzerinde epey uğraştım. Ancak yapamadım.

Hocalar "I" Sütununda, Onu değiştirdim, Soldan 9. sütunda onu da değiştirdim. Ancak olmadı.

Size Zahmet olucak ancak, uğraşırsanız çok makbule geçecek.
Teşekkürler.....

Ekli dosyalar

Değerli Halit Bey. Hoca'nın verdiği dersleri ve Çakışma olup olmadığını kontrol etmek için de ayrı bir sayfa düzenlemek daha mantıklı olacak. Göderdiğiniz kodlar üzerinde epey uğraştım. Ancak yapamadım.

Hocalar "I" Sütununda, Onu değiştirdim, Soldan 9. sütunda onu da değiştirdim. Ancak olmadı.

Size Zahmet olucak ancak, uğraşırsanız çok makbule geçecek.
Teşekkürler.....

ekli dosyaya bakınız.

Ekli dosyalar

Teşekkür

Merhaba Halit Bey. Yardımlarınızla çok güzel bir ders hazırlama programı yapmış oldum. Elinize yüreğinize sağlık..

Geri