• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro ile liste düzenle

Merhaba
Aramayı nerede yapacaksınız bunun bilgisini vermemişsiniz.

firma ünvanı olarak

Anlatamadım sanırım.
Siz bunları nerede düzenleyip tekrar kayıt yapacaksınız ?
Başka sayfa da mı ?
Bir userform da mı ?

Bu bilgiler dosyanızda mevcut değil dosyanızı buna göre güncelleyin. Yardımcı olmaya çalışalım.

kayıt sayfası

kayıt sayfasındaki bilgiler bana hazır geliyor, ben giriş sayfasında FAT NO yazan yere fatura nosunu yazınca kayıt sayfasındaki bilgiler, giriş sayfasına gelecek oradan evrak kontrolü yapıp FAT NO kısmındaki bilgiyi değiştirip kaydedince kayıt sayfasındaki bilgi güncellenmiş olacak. kayıt sayfasındaki 111111 olan fatura noyu ben 222222 olarak düzeltmiş olacağım. benim örnekte giriş sayfasından girilen bilgi kayıt sayfasına gidiyor. ben se daha önce kaydedilmiş bilgiyi güncellemek istiyorum.

kayıt sayfasındaki bilgiler bana hazır geliyor, ben giriş sayfasında FAT NO yazan yere fatura nosunu yazınca kayıt sayfasındaki bilgiler, giriş sayfasına gelecek oradan evrak kontrolü yapıp FAT NO kısmındaki bilgiyi değiştirip kaydedince kayıt sayfasındaki bilgi güncellenmiş olacak. kayıt sayfasındaki 111111 olan fatura noyu ben 222222 olarak düzeltmiş olacağım. benim örnekte giriş sayfasından girilen bilgi kayıt sayfasına gidiyor. ben se daha önce kaydedilmiş bilgiyi güncellemek istiyorum.

Hangi bilgiler gelecek onu anlamadım.
Fatura noyu yazdığınızda hangi bilgiler gelecek.

Geri