• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro İle Koşullu Veri Aktarma

mustafa1205

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 / 64 Bit - Türkçe
Ekte örnekte açıklama yapmaya çalıştım. Sayfa 1 de olan verileri sayfa 2 de olan karşılığındaki boş satırlara aktarmak istiyorum.Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Ekte örnekte açıklama yapmaya çalıştım. Sayfa 1 de olan verileri sayfa 2 de olan karşılığındaki boş satırlara aktarmak istiyorum.Teşekkür ederim

Sorunuzu tam anlamadım.
Şöyle olsa işinizi görür mü_?
Siz girişi yaptıktan sonra otomatik oraya ve o sıraya bilgileri atsa size uyar mı_?
Anında görüntü yani

Valla Hocam daha çok işimi görür.

Merhaba
Sayfanın kod bölümüne kopyalayın ve deneyin.
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("B2:D" & Rows.Count)) Is Nothing Then Exit Sub
Sheets("Sayfa2").Range("B" & Target.Row) = CDate(Range("B" & Target.Row))
Sheets("Sayfa2").Range("C" & Target.Row) = Range("C" & Target.Row)
Sheets("Sayfa2").Range("D" & Target.Row) = Range("D" & Target.Row)
End Sub

Hocam şöyle bir mahsuru oldu bazen sayfa 1 deki verilerde değişiklik yapmak gerekiyor ve bazende sayfa 2 deki verilerde değişiklikler yapılması gerekebiliyor. Eğer imkan var ise buton ile sayfa 1 de dolu olan satırları sayfa 2 de olan boş karşılıklarına kopyalayıp yapıştırmak istiyorum.Tamamını değil sadece sayfa 1 de dolu olan satırları...

Hocam şöyle bir mahsuru oldu bazen sayfa 1 deki verilerde değişiklik yapmak gerekiyor ve bazende sayfa 2 deki verilerde değişiklikler yapılması gerekebiliyor. Eğer imkan var ise buton ile sayfa 1 de dolu olan satırları sayfa 2 de olan boş karşılıklarına kopyalayıp yapıştırmak istiyorum.Tamamını değil sadece sayfa 1 de dolu olan satırları...

Bu şekilde anlamıyorum dosya üzerinde renklendirerek açıklar mısınız_?

Sayın İhsan Hocam mesajınıza geç yanıt verdiğim için kusuruma bakmayın Akşam ben size detaylı örnek üzerinden anlatım yapayım. Şuan işyerinde olmam nedeniyle bunu yapamıyorum.İlginiz için teşekkürler

Geri