Merhaba,
Konuyu olabildigince sade anlatmaya calisacagim. Simdiden tesekkür ederim.
Elimde bir excel dosyasi var ve icinde hali hazirda 6 farkli sayfada veriler var. Her sayfanin ilk sütununda tedarikci firmalar, ikinci sütünunda deney düzenekleri bulunuyor; ayrica her bir deney düzenegi icin de 7 farkli deney sonucu bulunmaktadir.
Bu sartlar altinda amacim:
1. Bir combobox ile sayfalar arasinda gecisi saglamak,(Bunu yapabiliyorum)
2. Ikinci bir combobox atayip, acilan sayfada bulunan tedarikcileri otomatik olarak ikinci kombobox icinde görüntülemek, (bu kodu da yazabiliyorum ancak ilk combobox ile baglayamiyorum)
3. Yeni bir combobox icinde deney düzeneklerinden (bütün tedarikcilerde ayni) istedigim miktarda secip baska bir excel sayfasinda bunu göstermek,
4. Elde edilen verilerin grafigini cizmek istiyorum.
Umarim yeterince aciklayici olabilmisimdir.
Tekrardan tesekkür ederim
Düzeltme: Sayin Ömer Baran'in tavsiyesine istinaden hazirlamis oldugum excel dosyasi paylasilan link altindadir. Tekrardan tesekkürler.
Link: http://s7.dosya.tc/server3/eri9vs/Ornek.xlsx.html
Konuyu olabildigince sade anlatmaya calisacagim. Simdiden tesekkür ederim.
Elimde bir excel dosyasi var ve icinde hali hazirda 6 farkli sayfada veriler var. Her sayfanin ilk sütununda tedarikci firmalar, ikinci sütünunda deney düzenekleri bulunuyor; ayrica her bir deney düzenegi icin de 7 farkli deney sonucu bulunmaktadir.
Bu sartlar altinda amacim:
1. Bir combobox ile sayfalar arasinda gecisi saglamak,(Bunu yapabiliyorum)
2. Ikinci bir combobox atayip, acilan sayfada bulunan tedarikcileri otomatik olarak ikinci kombobox icinde görüntülemek, (bu kodu da yazabiliyorum ancak ilk combobox ile baglayamiyorum)
3. Yeni bir combobox icinde deney düzeneklerinden (bütün tedarikcilerde ayni) istedigim miktarda secip baska bir excel sayfasinda bunu göstermek,
4. Elde edilen verilerin grafigini cizmek istiyorum.
Umarim yeterince aciklayici olabilmisimdir.
Tekrardan tesekkür ederim
Düzeltme: Sayin Ömer Baran'in tavsiyesine istinaden hazirlamis oldugum excel dosyasi paylasilan link altindadir. Tekrardan tesekkürler.
Link: http://s7.dosya.tc/server3/eri9vs/Ornek.xlsx.html
Son düzenleme: