• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile grafik oluşturma

Excel Vers. ve Dili
office 2010
Merhaba.

Arkadaşlar ekte yer alan dosyada farklı kriterlere göre oluşturulmuş il bazında grafik yer almaktadır. Örneğin Adana ilinin değerleri, ilgili kritere göre türkiye ortalaması ve ilgili kritere göre maximum değerler grafikte yer almaktadır.

Benim amacım bu grafiği diğer 81 il için otomatik olarak oluşturabilmek. Ortalama değerler ve maximum değerler sabit kalacak sadece il değişecek. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Soruyu grafik bölümünde sordum ama herhangi bir yanıt alamadığım için makro ile yapılabileceğini düşündüm.

Ekli dosyalar

üstad yardımın için çok teşekkür ederim. bir ricam daha olacak mevcut formatta
command button 1 e tıklayınca mardine kadar grafikleri sırası ile gösteriyor command button 2 de ise zonguldak a kadar grafikleri gösteriyor.

Acaba birşeyi yanlışm ıyapıyorum. İsteğim mevcut grafikleri 81 il için kopyalayarak başka ortama aktarabilmek. Ayrıca örneğin grafik eksenlerinin altında değerlerin yazmaması.

Konu hakkında ço kbilgi sahibi olmadığım size tekrar zahmet veriyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Değer yazmayacaksa grafigin anlamı nedir ? Neyse yeni ortama grafigi aktarın ; grafige sag tık veri değiştir degerleri göstermeyin ..

Değer yazmayacaksa grafigin anlamı nedir ? Neyse yeni ortama grafigi aktarın ; grafige sag tık veri değiştir degerleri göstermeyin ..

Verileri 81 il için kopyalayarak başka bir kısıma aktarabilmek için ne yapmam gerekir acaba?

Merhabalar,
Benzer bir tabloya bende sahibim sadece konusu ve dataları farklı,ornegi kendime gore duzeltmek icin indirdim ama ''the code in the project must be update for use on 64 bit systems. Please review and update Declare statements and then mark them with the PtrSafe attribute'' seklinde uyarı verip makroyu calıstırtmıyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var bu uyarıyı nasıl duzeltebilirim acaba,

Cok tesekkurler.

Merhabalar,
Benzer bir tabloya bende sahibim sadece konusu ve dataları farklı,ornegi kendime gore duzeltmek icin indirdim ama ''the code in the project must be update for use on 64 bit systems. Please review and update Declare statements and then mark them with the PtrSafe attribute'' seklinde uyarı verip makroyu calıstırtmıyorum.
Yardımınıza ihtiyacım var bu uyarıyı nasıl duzeltebilirim acaba,

Cok tesekkurler.

Geri