DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Arkadaşlar 1 kişi demi fikir sunmaz. basit bir cari hesap proğramı yaptım. aynı kişi için 2 ayrı cari hesap tutabiliyorum. listede istediğim üvana tıkladığımda otomatik sekme ekliyor. o sekmelerdeki işlemleri İŞLEMLER sekmesinde alt alta raporlamak yedeklemek istiyorummm. LÜTFEN YARDIM EDİN.
For i = 1 To Sheets("İşlemler").Cells(65000, 1).End(xlUp).Row
If Sheets("İşlemler").Cells(i, 1) & Sheets("İşlemler").Cells(i, 2) = Cells(3, 2).Value & Cells(13, 1) Then GoTo m
Next
For a = 13 To Cells(65000, 1).End(xlUp).Row + Cells(65000, 8).End(xlUp).Row - 12
b = Sheets("İşlemler").Cells(65000, 1).End(xlUp).Row + 1
If Cells(a, 1) <> "" Then
c = c + 1
Sheets("İşlemler").Cells(b, 1) = Cells(3, 2)
Sheets("İşlemler").Range("b" & b & ":f" & b).Value = Range("a" & a & ":e" & a).Value
Else
Sheets("İşlemler").Range("b" & b & ":f" & b).Value = Range("h" & a - c & ":l" & a - c).Value
End If
Next
m:
Yukarıdaki dosya değişti; incelermisiniz.Öncelikle Husgvarna arkadaşım yardımınız için teşekkür ederim. aslında istediğim olmuş. ama tam olarak ekteki gibi istiyorum kopyalama işlemini. ve burada önemli olan ben her işlem yaptığımda sadece yeni yaptığım işlemi kopyalasın. aksi taktirde mükerrer kayıt olur.
malesef Husgvarna, ilk maaş hesapla dediğimde işlemi yaptığımda aktarmayı yapıyor. sonra bidaha yapmıyor. bir seferlik çalışıyor bu buton. ve dikkat ettiysen liste kısmındaki isimlere her tıkladığında o isim için yeni bir sekme açıyor. yani bütün sekmeleri İŞLEMLER sayfasında alt alt ekleye ekleye gitmeli. istediğim buydu.
[COLOR="Red"]For i = 1 To Sheets("İşlemler").Cells(65000, 1).End(xlUp).Row
If Sheets("İşlemler").Cells(i, 1) & Sheets("İşlemler").Cells(i, 2) = Cells(3, 2).Value & Cells(13, 1) Then GoTo m
Next[/COLOR]
For a = 13 To Cells(65000, 1).End(xlUp).Row + Cells(65000, 8).End(xlUp).Row - 12
b = Sheets("İşlemler").Cells(65000, 1).End(xlUp).Row + 1
If Cells(a, 1) <> "" Then
c = c + 1
Sheets("İşlemler").Range("b" & b & ":f" & b).Value = Range("a" & a & ":e" & a).Value
Else
Sheets("İşlemler").Range("b" & b & ":f" & b).Value = Range("h" & a - c & ":l" & a - c).Value
End If
Next
m: