• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile farlkı sayfalardaki verileri tek sayfada topla

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003-TR
sa. arkadaşlar,
ekte bir çalışmam var makro ile açılan sayfalardaki verileri alıp tek bir sayfada raporlamasını sağlayabilirmisiniz.gerekli açıklamaları dosyanın içerisine yazdım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

soruma cvp verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum. yorduğumun farkındayım ama kusura bakmayın.... yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim...

değerli üstadlarım sorumla ilgilenecek birileri var mı? lütfennn...

Selamlar,

Firmalara ait sayfalarda TAHSİLAT bilgilerini nasıl gireceksiniz.

Tarih ve tür kısmına yapacağınız giriş formülasyon için önemli olduğu için soruyorum.

haklısın üstad, bizde arkadaşlarla çalışırken bunu farketmiştik. şimdi tür kısmında nakit veya çek şeklinde olacağı için orası önemli değil. tarih kısmında 01.01.2010 ayında 100,00 tl tahsilat 15.01.2010 ayında 150,00 tl bir tahsilat yapılmış olabilir. bu iki tahsilat aylık tahakkuk sayfasında OCAK ayını ifade etmesi gerekiyor ve verileri ocak ayına girmesi gerekiyor. Ocak ayına 250,00 TL tahsilat yapıldığı sonucunu vermeli.

Selamlar,

Hala eksik bilgiler var. Yine TAHSİLAT bilgilerinde MAKBUZ ve SİCİL sütunlarına hangi değerler toplanacak?

abi çok düşündüm de içinden çıkamadım, veri doğrulama ile TAHSİLAT kısmında TÜRÜ yazan bölüme MAKBUZ, SİCİL, NAKİT, ÇEK, BANKA yazıp değerleri ona göre ilgili yerlere toplamasını sağlayabilir miyiz? NAKİT, ÇEK, BANKA olduğu zaman MUHASEBE'YE, MAKBUZ'u seçtiğimizde MAKBUZ, SİCİL'i seçtiğimizde SİCİL sütununa atsın. çok zahmetli oldum kusura bakmayasın... ilgin için saol...

Selamlar,

Verdiğiniz bilgilere göre dosyanızı güncelleyin ve örnek veriler ekleyip sonucu nasıl görmek istediğinizi belirtin.

üstad dosya ekte umarım yeterince anlatabilmişimdir. Anlamanızı umuyorum... Iyi çalışmalar...

Son düzenleme:
Geri