makro ile excelden word ve txt dosya yapma

Excel Vers. ve Dili
Isyerinde Ingilizce_Win7 Evde Hollandaca_Win7
Levent hocam, biliyorum bu konu cok uzadi ve kafanizi agrittim, son bir sorum var, bu programi nette baskalarida kullanacak dolayisi ile herkesin ismi admin degil veya hesabinin ismi admin degil ben %username% denedim olmadi admin yerine ne yazmam gerekiyor

ActiveWorkbook.SaveAs "C:\Documents and Settings\ADMIN\Application Data\Microsoft\Handtekeningen\Extern.txt", FileFormat:=xlTextPrinter

Konuyu uzattigim icin herkesten ozur dilerim

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Aşağıdaki gibi deneyin.

Kod:
ActiveWorkbook.SaveAs "C:\Documents and Settings\" & environ("username") & "\Application Data\Microsoft\Handtekeningen\Extern.txt", FileFormat:=xlTextPrinter

Excel Vers. ve Dili
Tesekkur ederim Levent hocam, verdiginiz kodu denedim birinci dosyayi yaptiktan sonra makro,da excel,de birden kayboluyor

Excel Vers. ve Dili
Levent hocam ozur dilerim

Tesekkur ederim Levent hocam, verdiginiz kodu denedim birinci dosyayi yaptiktan sonra makro,da excel,de birden kayboluyor
Levent hocam ozur dilerim, excel ve makro,nun kaybolmasi benden kaynaklaniyormus sonradan fark ettim, evet verdiginiz kod gayet guzel calisiyor cok tesekkur ederim, allah razi olsun.

Birde su html problemini cozseydik harika olurdu

Excel Vers. ve Dili
Sonunda deneye deneye cozdum

Merhabalar, Levent hocam nihayet html,li iki sira olayindan kurtarmanin yolunu buldum simdi sayfayi 20 sirada yapiyor, butun olay buymus (FileFormat:=xlHtml) bana cok yardiminiz oldu Allah razi olsun, bende belki baskasininda isine yarar dusuncesiyle paylasmak istedim.

Application.DisplayAlerts = False
ActiveWorkbook.SaveAs "C:\Documents and Settings\" & environ("username") & "\Application Data\Microsoft\Handtekeningen\Extern.html", FileFormat:=xlHtml, _
ReadOnlyRecommended:=False, CreateBackup:=False
ActiveWorkbook.Close

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
11 nolu mesajımı demekki dikkatli okumamışsınız. Oradaki verdiğim kodda file format xlhtml olarak yazılmıştır.