• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro ile etopla

Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar ekteki örnekte vermiş olduğum toplama işlemlerini en kısa sürede nasıl yapabilirm. I-) çalışma kitabındaki veriler yaklaşık olarak 2000 tane olduğu için topla(hücreler) veya etopla gibi formüller beni çok uğraştıracak. birde tabloda toplamın içinde toplam alıyoruz. bu çalışmaya vbs da formül yazılabilirmi. ve formül nedir. yardım ederseniz sevinirim. teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Sayın recheard

arkadaşlar ekteki örnekte vermiş olduğum toplama işlemlerini en kısa sürede nasıl yapabilirm. I-) çalışma kitabındaki veriler yaklaşık olarak 2000 tane olduğu için topla(hücreler) veya etopla gibi formüller beni çok uğraştıracak. birde tabloda toplamın içinde toplam alıyoruz. bu çalışmaya vbs da formül yazılabilirmi. ve formül nedir. yardım ederseniz sevinirim. teşekkür ederim.

Forumda daha önce kullanılan , kullanıcı tanımlı fonksiyonlardan olan , renklisay ve renklitopla fonksiyonları kullanılarak yapılmış bir örnektir. Umarım talebinizi karşılar. Dosya ektedir.

Not: Kullanıcı tanımlı fonksiyon kullanıldığı için dosya açılışında makroları etkinleştirmiş olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

Geri