- Excel Vers. ve Dili
- Excell 2016 Türkçe 64 bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18/10/2022
Merhaba arkadaşlar.
Ekli dosyada gizleme - temizleme vb. birden fazla makro kullanıyorum.
Sanırım çalışma kitabı korumalı olduğundan sayfa silemiyorum ve yeni sayfa açamıyorum.
Anladığım kadarıyla çalışma kitabı makro ile korunmuş. Makroyu çalıştır dediğimde şifre istiyor.
Makronun içinde yazan şifre olan 7895123 yazdığımda Objest required hatası veriyor.
Makroyu silip çalışma kitabının korumasını kaldırmak istediğimde ise yazdığınız parola doğru değil uyarısı veriyor.
Ekle düğmesi pasif olduğundan düğme ekleyip kodu da tanıtamıyorum.
Sanırım çalışma kitabının koruması makro ile açılacak ama nasıl olacak bulamadım.
Size zahmet gerekirse tüm makroları da kaldırmak suretiyle çalışma kitabının şifresini kaldırıp asıl dosyamda uygulamak üzere nasıl açmam gerektiğini paylaşabilir misiniz?
Sayfa koruma şifresi 7895123
Teşekkür ederim
s6.dosya.tc
Ekli dosyada gizleme - temizleme vb. birden fazla makro kullanıyorum.
Sanırım çalışma kitabı korumalı olduğundan sayfa silemiyorum ve yeni sayfa açamıyorum.
Anladığım kadarıyla çalışma kitabı makro ile korunmuş. Makroyu çalıştır dediğimde şifre istiyor.
Makronun içinde yazan şifre olan 7895123 yazdığımda Objest required hatası veriyor.
Makroyu silip çalışma kitabının korumasını kaldırmak istediğimde ise yazdığınız parola doğru değil uyarısı veriyor.
Ekle düğmesi pasif olduğundan düğme ekleyip kodu da tanıtamıyorum.
Sanırım çalışma kitabının koruması makro ile açılacak ama nasıl olacak bulamadım.
Size zahmet gerekirse tüm makroları da kaldırmak suretiyle çalışma kitabının şifresini kaldırıp asıl dosyamda uygulamak üzere nasıl açmam gerektiğini paylaşabilir misiniz?
Sayfa koruma şifresi 7895123
Teşekkür ederim
HAKIM_VE_PERSONEL_LISTESI_YazismaA.xlsm dosyasını indir - download
HAKIM_VE_PERSONEL_LISTESI_YazismaA.xlsm dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükle