• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

makro ile çoketopla

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
iyi günler;
aylık hazırladığım gider listesinde 10' ar günlük gider çeşidine göre toplam aldırıyorum. formülle yapıyorum ama sık sık sorun yaşıyorum. bunu makro ile yapmak istiyorum. "Girişler" sekmesinde ki data ya göre "tarih" sekmesine toplam almak istiyorum. şimdiden teşekkürler.

http://s3.dosya.tc/server10/x8lwtn/GUNES_MASRAF.rar.html

"tarih" Sayfasındaki butona basıp çıkan sonucu kontrol edin.

Ekli dosyalar

Bir ricam olabilir mi?

Sayın igültekin2000

Günaydın.

Sizin dosyanız ilgimi çekti. İlk "girisle" sayfasına 1 veri girdim. Bu sayfada birden fazla "Kayıt" düğmesi var.

Hangi sıraya göre giriş yapmalı ve nelere dikkat etmeliyim, bilgi verebilir misiniz?

İlgi ve bilgilendirmeniz için önceden teşekkürler.

Hayırlı işler.

Sayın vardar07 üstada da katkılarından dolayı teşekkürler.

Sayın igültekin2000

Günaydın.

Sizin dosyanız ilgimi çekti. İlk "girisle" sayfasına 1 veri girdim. Bu sayfada birden fazla "Kayıt" düğmesi var.

Hangi sıraya göre giriş yapmalı ve nelere dikkat etmeliyim, bilgi verebilir misiniz?

İlgi ve bilgilendirmeniz için önceden teşekkürler.

Hayırlı işler.

Sayın vardar07 üstada da katkılarından dolayı teşekkürler.
vergi girişleri için tuşa gerek yok L sütununa geldiğinde otomatik kaydediyor. Alttaki firma kayıtta yeni firma ünvan ve vergi nosunu girince yeni firmayı kaydediyor. aranan yazın altındaki buton boşta silebilirsiniz. kdv oranlarını gösterin 1-8-18 ise çoklu fişte az olan kdv dahil rakamları yazın fişin genel toplamının eksik kalana yazdığınızda üstündeki hücreye geriye kalan fişi tutarını yazıyor.onuda hangi kdv oranlı kısımsa yazıp onun yanındaki kayıt butonuna bastığınızda genel toplamlarını atıyor, çünkü yukarıda fiş girişi yapınca diğer sütündaki bilgiler temizleniyor. burayı işinize yaramazsa kullanmasanızda olur.

Son düzenleme:
eksik sorulmuş

"tarih" Sayfasındaki butona basıp çıkan sonucu kontrol edin.

teşekkürler makro çalışıyor ancak ben eksik sormuşum, makro ile matrahlar toplanıyor ancak I (KDV) sütunundaki girişlerinde aynı mantıkla tarih sayfasındaki ilgili yerin alt satırına toplanması gerekiyor. bende mevcut makronuza göre ilave makro yapıp sadece sütun numaraların değiştirsem olur mu acaba

Dosyanıza 2 adet sayfa ekledim senaryoları ayrı. Hangisi hoşunuza giderse onu kullanın.

Ekli dosyalar

Bilgi ricam

Sayın igultekin2000,

İşyerlerinde özellikle küçük ödemelere ilişkin belgelerdeki ödeme, kdv matrahı ve kdv tutarlarını bir listeye dökerek; 10 günlük toplamlara dayanarak, 3 fişle muhasebe kayıtlarına aktarmak için hazırlanan excel kitabınız çok yararlı bir çalışma dosyası olmuştur.

Ekli resimde kısa sorularıma yanıtınızı rica edebilir miyim?

Bu arada, Sayın vardar07 üstadın son eklemeleri sonrası dosya daha işlevsel görünüme gelmiştir. Emek ve katkıları için, ben de kendilerine sevgi ve saygılarımı iletirim.

http://dosya.co/97tv8br3hbym/Sor_Güneş_Masraf_2017-02-20_12h34_42.png.html

Son düzenleme:
dosya inmiyor

Sayın igultekin2000,

İşyerlerinde özellikle küçük ödemelere ilişkin belgelerdeki ödeme, kdv matrahı ve kdv tutarlarını bir listeye dökerek; 10 günlük toplamlara dayanarak, 3 fişle muhasebe kayıtlarına aktarmak için hazırlanan excel kitabınız çok yararlı bir çalışma dosyası olmuştur.

Ekli resimde kısa sorularıma yanıtınızı rica edebilir miyim?

Bu arada, Sayın vardar07 üstadın son eklemeleri sonrası dosya daha işlevsel görünüme gelmiştir. Emek ve katkıları için, ben de kendilerine sevgi ve saygılarımı iletirim.

http://dosya.co/97tv8br3hbym/Sor_Güneş_Masraf_2017-02-20_12h34_42.png.html
yardımcı olayım da verdiğiniz linkten dosya inmiyor dosya.tc kullanırsanız heralde daha pratik olur

Sayın igultekim2000,

Çok açıklayıcı bilgilendirmeniz için teşekkürler. Sağ olun var olun. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiyle kalın.

Sayın vardar07,

Üstadım yazdıklarınıza katılıyorum. Ancak daha önceki aylarda sitemize eklediğim resimler, açıldığında çok küçük boyutta oluşu nedeniyle okunamadığı ileri sürülerek, hatta isim verilerek bu sitelere yüklenebileceği bildirilmişti.

Ben de bu nedenle, altın üye olmama karşın resim dosyaları için bugüne değin, söz konusu sitelerin link adreslerini kullandım.

Bundan sonra resimleri word'e yapıştırarak, sitemize ekleyeceğim.

Sevgi ve saygılar.

Geri