• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile Bir Dosyayı Başka Bir Programla Başlatma

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2010 Pro Plus Türkçe
Öncelikle foruma emeği olan herkese teşekkürler.

Benim sorum şu şekilde;
Bir dosyam var konumu D:\Depo\Say klasörünün içinde ve adı Rapor1.txt Rapor2.txt Rapor3.txt ve Rapor4.txt bunları sırayla aralarında 40 saniye olacak şekilde yine D:\Depo\Say klasörünün içindeki Export.exe programla açmak istiyorum. Bu çok fazla dosyam olduğundan bunu makro ile otomatikleştirebilirmiyim? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. Güzellikler gönlünüzce olsun

Eğer mümkün değilse söyleyebilir misiniz faydası olacaksa dosyalarımı sürükleyip export.exe dosyasına bırakırsam veya sağ tıkyayip gönder desem de oluyor

Export.exe bu dosyanız nasıl açıyor bilemiyorum proğramı yapan kişiyle görüşün ve text dosyalarınıda açma özelliği ekletmelisiniz.

Alter natif olarak bu dosya liste kutusundaki text uzantılı dosyaları her 40 saniyede bir sırası ile açıyor.

Not: açılacak dosyalar mutlaka bu dosyanın yanında olmalı

Ekli dosyalar

Halit bey ilginize teşekkürler ama dosyayıda üyelik istediğinden indiremiyorum. ama ben sorumu yanlış anlattım galiba D:\Depo\Say klasörünün içinde ve adı Rapor1.txt Rapor2.txt Rapor3.txt ve Rapor4.txt dosyalarım var. Bunları D:\Depo\Say klasörünün içindeki Export.exe bununla aç desemde oluyor veya Rapor1.txt'ye sağ tıklayıp gönder içindeki Export.exe göndersemde oluyor. Sadece her bir rapor dosyasından sonra 40 saniye bekleme sürem olması lazım. Umarım yardım edebilirsiniz

Halit bey ilginize teşekkürler ama dosyayıda üyelik istediğinden indiremiyorum. ama ben sorumu yanlış anlattım galiba D:\Depo\Say klasörünün içinde ve adı Rapor1.txt Rapor2.txt Rapor3.txt ve Rapor4.txt dosyalarım var. Bunları D:\Depo\Say klasörünün içindeki Export.exe bununla aç desemde oluyor veya Rapor1.txt'ye sağ tıklayıp gönder içindeki Export.exe göndersemde oluyor. Sadece her bir rapor dosyasından sonra 40 saniye bekleme sürem olması lazım. Umarım yardım edebilirsiniz

Aşağıdaki linkdeki dosyayı indir

dosya

Geri